|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

22-5-2020
Droevig nieuws: Gerard Lindeboom is overleden
 
Tot ons grote verdriet moeten we jullie mededelen dat Gerard woensdag plotseling is overleden. Hij is niet meer onder ons. Een grote schok voor Corinne, Eva en Milko. Wij wensen hen alle sterkte en kracht toe in deze hele zware tijd.

Gerard was de afgelopen ruim 10 jaar zeer betrokken bij onze club. Niet alleen langs de lijn maar ook in allerlei commissies en in het bestuur. Gerard was de motor achter vele activiteiten. Hij was de drijvende kracht achter Sportiviteit en Respect en de geestelijk vader van onze mooie digitale nieuwsbrief. Daarnaast wist hij mensen te verbinden aan en op onze club en zette hij zich met hart en ziel in bij moeilijke en verdrietige momenten. Hij ging een stevig gesprek niet uit de weg maar was er ook om leden te steunen als dat nodig was. Ook wist Gerard niet hoe snel hij iedereen moest voorzien van een drankje en een bitterbal.

We zullen Gerard enorm missen.

Corinne vertelde ons dat "Gerard alles met heel veel liefde voor de Kikkers heeft gedaan, hij de Kikkers enorm miste, maar er prachtige vriendschappen aan over heeft gehouden”.

De uitvaart van Gerard vindt in besloten kring plaats op Zorgvlied in zijn zo geliefde stad Amsterdam op vrijdag 29 mei om 16 uur en zal via een live stream te volgen zijn. Mocht je meer informatie hierover willen, neem even contact op met [email protected]
Tot slot is er een blog gemaakt waar je een mooie herinnering, foto en of steunbetuiging kunt plaatsen via gerardlindeboom.nl

 

2-5-2020
Corona protocol en trainingsschema
 
Vanaf 4 mei kunnen we weer lekker trainen. We starten met de Jongste Jeugd en D-lijn en vanaf 11 mei kunnen ook de ABC-lijn aan de slag. Het nieuwe trainingsschema vind je hier

Gelukkig mogen we weer trainen met de jeugd, maar wel onder specifieke voorwaarden. In ons Corona protocol vind je alle maatregelen terug, inclusief de richtlijnen van NOC/NSF, KNHB en de gemeente waar ons protocol op is gebaseerd. 
Lees dit heel goed door voordat je naar de training gaat. Als we ons hier niet aan houden, kunnen we simpelweg geen trainingen aanbieden. Dus volg alle aanwijzingen goed op, ook van de trainers en de veiligheidscoördinatoren die zullen toezien op naleving van dit protocol. 
 22-4-2020
Corona Update - Competitie beëindigd, jeugd mag weer trainen
 

Ook het Bestuur heeft dinsdag avond gekeken naar de persconferentie van premier Rutte en het RIVM. Zoals bekend, volgen ook wij sinds het begin van de Corona crisis de richtlijnen op van de KNHB, die zelf weer gebaseerd zijn op de RIVM en Ministerie van VWS.

Het goede nieuws is dat kinderen tot en met 12 jaar weer kunnen trainen en jongeren van 13 tot en met 18 jaar ook, maar dan met 1,5 m afstand. Wedstrijden zijn niet toegestaan. De KNHB heeft dan ook besloten om de competitie 2019-2020 te beëindigen, dit geldt ook voor de jeugd. Aangezien de competities niet kunnen worden uitgespeeld, zijn er geen kampioenen en geen teams die promoveren of degraderen. Alle seniorenteams spelen komend seizoen in dezelfde klasse als waar ze deze competitie waren ingedeeld.

Onze technische staf is nu druk aan het nadenken hoe we de trainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar kunnen hervatten. We mogen weliswaar gaan trainen, maar we moeten uiterst zorgvuldig zijn en de 1,5 m afstandsregel in en rondom het veld vormgeven en borgen. Dit betekent dat ouders de kinderen bij het hek afzetten en ophalen. Kijken langs de lijn is helaas niet toegestaan. Verder blijft het clubhuis en de horeca tot 20 mei gesloten.

Op korte termijn zullen we meer gedetailleerde informatie verstrekken over de jeugdtrainingen.

Meer achtergrond informatie kun je ook vinden op de site van de KNHB

Vragen? Mail gerust naar [email protected]

 

 
Sponsors
 
do 18 Juni  07:30 - 19:00
Sportdag Sportservice
za 20 Juni  08:00 - 23:00
Jongste Jeugd dag
ma 6 Juli  08:00 - 18:00
Bovelander & Bovelander Hockeykamp
di 7 Juli  08:00 - 18:00
Bovelander & Bovelander Hockeykamp
Get it on Google Play