|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE ZAKEN

15-4-2019
Start trainingen na de vakantie
 
De komende 3 weken zullen er geen trainingen zijn ivm de selectie week en de meivakantie. Alle trainingen zullen in de week van 6 mei weer starten volgens het normale schema! 
 
HORECA

13-4-2019
hoe werkt de kassa (ook alweer)?
 
Als je bardienst hebt, dan is het in het begin altijd weer even wennen aan hoe de kassa werkt.  Want waar staat de warme chocolademelk in de kassa? Hoe kun je iets annuleren? Hoe ging het ook alweer met saus toevoegen bij een tosti? We hebben dit in twee korte videos voor je op een rijtje gezet, zodat je dit rustig kunt bekijken voordat je bardienst gaat draaien.


En uiteraard kun je natuurlijk ook vragen stellen aan de vaste crew bij de bar. Veel plezier met je bardienst.
 
TECHNISCHE ZAKEN

2-4-2019
Selectie procedure seizoen 2019/2020
 

Hoe stellen we de breedte- en selectieteams samen?

 

De Technische Commissie, bestaande uit: Elmar Vermeiden, Sander van den Broek, Saskia Govers, zullen in samenspraak en overleg met de trainers, coaches en de lijncoördinatoren de teamindelingen bepalen.

 

Jongste Jeugdteams (E/F)

Binnen de F en de 6E is er nog geen sprake van selectie. De kinderen worden indien mogelijk ingedeeld op basis van vriendjes en vriendinnetjes. Mits numeriek niet noodzakelijk worden de F teams dus onveranderd 6E teams.

Wij houden de leeftijden en leeftijdgrens aan zoals de bond deze voorschrijft. Wanneer wij numeriek niet uitkomen, kan het zijn dat we kinderen eerder naar een volgende lijn zetten dit op basis van leeftijd en fysiek en sociaal niveau. Wij zullen dit altijd doen in overleg met de ouders. Mocht je kind eerder doorstromen naar een hogere lijn dan kan het zijn dat hij/zij in de toekomst een keer een jaar extra in een lijn moet blijven.


De tweedejaars E worden gedurende het gehele seizoen meerdere keren beoordeeld, zowel tijdens het veld seizoen, als in de zaal periode.

Dit doen we niet zozeer om teams te selecteren maar vooral om te kijken waar we staan met de jeugd en welke technieken ze onder de knie hebben zodat we verder kunnen naar een volgend niveau.

Omdat we van 6 naar 8 gaan in de E moeten de teams wijzigen en zullen we de 10 kinderen die technisch op dit moment het meest vaardig zijn bij elkaar zetten.

De andere teams zullen zo veel mogelijk op basis van vriendjes/vriendinnetjes ingedeeld worden we proberen de teams zo min mogelijk te wijzigen en zullen nooit 1 kind alleen in een ander team zetten mits in overleg met de ouders.

Na de samenstelling en bekendmaking van de teams, gaat de lijncoördinator in overleg met de technische commissie, op zoek naar geschikte coaches voor deze teams mocht u interesse hebben kunt u alvast een mail sturen naar de lijncoördinator.

 

Volgend jaar A/B lijn? 

De lijncoördinatoren zullen de breedtesport teams samenstellen en daarna nog met de technische staf de laatste puntjes op de i zetten.

Dit gebeurt op basis van de evaluaties die de coaches en trainers hebben ingevuld. Wij streven ernaar om iedere speler zoveel mogelijk op niveau te laten spelen en dit zal dan ook het uitgangspunt zijn of teams zoals ze nu zijn zoveel mogelijk bij elkaar houden. De lijncoördinator zal in overleg met de technische commissie op zoek gaan naar geschikte coaches voor de breedteteams. Mocht u interesse hebben kunt u alvast een mail sturen naar de lijncoördinator.

Selectieteams:

Op basis van het presteren van spelers gedurende het totale voorafgaande seizoen zal de selectie plaats vinden. Indien spelers binnen hun eigen team goed presteren, kunnen deze uitgenodigd worden om mee te trainen bij een hoger team. De technische commissie zal de selectieteams samenstellen. Hierin worden de evaluaties van coaches en trainers meegenomen.

Vind jezelf dat je het niveau van een eerste team aankan en wil je op dat niveau spelen dan kun je je opgeven via [email protected] doe dit voor 10 april!!!!

 

De TCO zal dan kijken of je in aanmerking kan komen voor een selectie team

Iedereen die in een selectie team zit moet voldoen aan het selectie profiel zoals beschreven in de bijlage.

De voorlopig samengestelde selectieteams zullen in hun nieuwe samenstelling nog een aantal weken door trainen. Dit zal na de laatste competitiewedstrijd zijn. Er wordt geprobeerd om gedurende deze periode van doortrainen minimaal 1 training en/of wedstrijd per week te halen. Let op! Het is dus mogelijk dat gedurende deze periode de samenstelling van de selectieteams nog wijzigt mochten er nog wijzigingen komen dan zullen die voor 1 juli bekend gemaakt worden.

De technische commissie zal zijn uiterste best doen voor de selectieteams geschikte trainers/coaches te vinden.

 

Volgend jaar in de C-lijn?

Iedereen in de C-lijn mag meedoen met de selectiedagen. Wil je volgend seizoen in een selectie team spelen en kun je aan de voorwaarde, zoals in de bijlage beschreven, voldoen? Geef dan je naam en huidig team door via een mail naar: [email protected] doe dit voor 10 april !!!!

Zit je dit seizoen al in een selectie team? Dan hoef je jezelf niet op te geven.


Volgend jaar in de D-lijn?
Indien je volgend seizoen in de D-lijn komt te spelen dan word je uitgenodigd voor de selectiedagen, welke onderaan dit document vermeldt staan. Alle spelers zullen selectie moeten doen. De beste spelers zullen in de selectieteams komen. Ga je in een selectie team spelen dan moet je wel akkoord gaan met het selectie profiel zoals beschreven in de bijlage. Daarnaast zal de technische commissie ernaar streven om alle breedtesport teams eveneens op sterkte in te delen waarbij eerste en tweede jaars mogelijk bij elkaar in een team kunnen komen te zitten.

 

Ben je Keeper?

De indeling van de keepers wordt bepaald door de keeperstrainers.

Indien jij je aan wilt melden om volgend jaar als keeper te spelen of je wilt in een selectie team keepen mail dan naar [email protected]


Selectie teams 2019/2020

Meisjes lijn: MA1, MB1, MB2, MC1, MC2, MD1, MD2

Jongenslijn: JA1, JB1, JC1, JD1


Hoe worden de teamindelingen bekend gemaakt?

Er wordt door de technische commissie getracht om de voorlopige selectieteams, de breedtesport teams en de jongste jeugdteams op zaterdag 25 mei rond te hebben. We zullen de voorlopigeteamindeling zaterdagavond op de website zetten.


Heb je een vraag over de indeling dan kun je die stellen via de mail. Als het gaat om een vraag in de breedtesport kan dit naar [email protected] onder vermelding van je naam en nieuwe team. Gaat het om selectie dan kan dit naar [email protected] ook onder vermelding van je naam en nieuwe teamnummer.

Mailen moet binnen twee weken na bekendmaking van de teams.

Telefoontjes en/of e-mails naar trainers, coaches, lijncoördinatoren, Technische commissie leden en/of bestuur zullen niet in behandeling worden genomen.


Belangrijke data komende periode:

Selectie dagen D en C jeugd meisjeslijn:

1e ronde: maandag 15 april

·      Meisjes D 16.45-18.00

·      Meisjes C 18.15-19.30

2e ronde: dinsdag 16 april

·      Meisjes D 16.45-18.00

·      Meisjes C 18.15-19.30

3e ronde: donderdag 18 april

·      Meisjes D 16.45-18.00 (enkel op uitnodiging)

·      Meisjes C 18.15-19.30 (enkel op uitnodiging)

      

Selectie dagen D en C jeugd jongenslijn:

1e ronde: woensdag 17 april

·      Jongens D 16.45-18.00

·      Jongens C 18.15-19.30

In de nieuwsbrief stond nog een tweede ronde voor de jongens lijn aangekondigd op vrijdag 19 april omdat dan de mei vakantie al is begonnen hebben we besloten deze ronde te laten vallen mochten we toch nog een tweede moment nodig hebben zullen we die na de vakantie plannen.

Bekendmaking teamindelingen: zondag 26 mei 2019

Start trainingen selectieteams: 12 augustus 2019  

Start trainingen breedte teams en jongste jeugd: 26 augustus 2019

 


TOERNOOIEN

1-4-2019
Kikker Open 2019 - Eerste Pinksterdag
 
Vanwege het grote succes van vorig jaar zijn we er weer! …... Het Kikkers Open toernooi 2019: het familie- en vriendentoernooi waar gezelligheid voorop staat !
 
Het toernooi waarbij je met familie, vrienden, ouders van teams of buren een gezellige afsluiter van het seizoen kan beleven. Het Kikkers Open vindt dit jaar plaats op zondag 9 juni  (Eerste Pinksterdag). De voorbereidingen om hier een geslaagde dag van te maken zijn reeds in volle gang.
 
Ben jij al enthousiast om mee te doen? En heb je minimaal 8 teamgenoten – we spelen op een half veld- dan kun je je al aanmelden.
 
Zoals elk jaar bij het Kikkers Open toernooi hebben we ook dit jaar een thema verbonden aan de dag. Je kunt dus al je creativiteit kwijt qua kleding of acts etc. Het thema voor dit jaar is …….. Hollywood!
 
 
Wij hebben voor de dag een indeling gemaakt van twee poules: De familiepoule of de vriendenpoule (18+)
 
AANVANGSTIJDEN TOERNOOI
 • De aanvangstijd voor het familietoernooi is 10.00 uur
 • De aanvangstijd voor het vriendentoernooi is 10.00 uur
 
Ter afsluiting wordt er een diner aangeboden waar je eventueel tegen betaling bij kunt zijn. De kosten hiervoor zijn € 10,--  p.p. (kinderen tot en met 12 jaar €6,00 p.p.)
 
De sluitingsdatum voor inschrijving is 15 mei
 
Inschrijven? Kan online via dit formulier.Tot ziens op Eerste Pinksterdag! Wij rekenen op je komst!
 
Groeten,
MHC De Kikkers
Toernooicommissie
 
NB Na aanmelding van je team ontvang je van ons aanvullende informatie voor het toernooi. Heb je een vraag? Stuur een email naar [email protected] 
JEUGD

26-3-2019
SportSkills International Camp
 


Vind jij hockey leuk? Wil jij graag extra trainen en snel nog beter worden?! Op 1 en 2 mei komen er internationals naar de Kikkers om jullie training te geven!


2 internationals komen de clinics verzorgen op MHC de Kikkers. Volg @sportskillshockey op instagram of sportskills op Facebook om te weten wie er komen!

 

Sportskills organiseert een 2-daags top hockey kamp bij ons op de club. Van 09:30 uur tot 16:00 uur wordt er hard getraind maar zijn er tussendoor ook andere leuke activiteiten georganiseerd.

Het programma:

 

 • 09:30 aankomst
 • 10:00-12:00 training 1
 • 12:30-13:30 Gezonde topsporters lunch
 • 13:30-14:00 middag spel
 • 14:00-16:00 training 2

 

Tijdens het kamp kun je ook op de foto met de internationals en ontvang je een gaaf kampshirt waar de handtekeningen natuurlijk op gezet kunnen worden. Uiteraard is er ook een vragenvuurtje georganiseerd;)

Kosten € 145,-- Wil je meer informatie of inschrijven voor het kamp? 

Ga dan naar www.sportskills.net 

25-3-2019
Grote Club actie - de uitslag
 
Begin dit seizoen hebben DEF leden weer loten verkocht voor de grote club actie.
En met succes: als club hebben we ruim drieduizend euro gekregen dankzij jullie inspanningen. 

En beloofd is beloofd... leden die tien loten verkochten kregen een kortingsbon van vijf euro bij onze sponsor Sport2000 Rob van der Geest hier in Nieuw Vennep.
Vanaf maandag 1 april (geen grapje) kunnen jullie in de winkel de kortingsbon ophalen (en wellicht er gelijk iets sportiefs voor kopen, als je er toch al bent). 
Neem wel een identificatiebewijs mee, als je in de winkel je kortingsbonnen afhaalt.
 

6-2-2019
Heb je zin in een gezellige teamsport?
 


Wil je plezier, fun en beweging bij de leukste club van Nieuw-Vennep? Kom dan langs bij hockeyclub de Kikkers aan de fandango. Inschrijven!


Heb je nog geen ervaring? Geen probleem wij helpen je dan om de basisvaardigheden van hockey onder de knie te krijgen. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en dan maken we er samen een gezellige training van.


Zorg dat je stevige sportschoenen aan hebt. Je krijgt van ons een bitje. Je kunt bij ons ook een stick lenen.


Aanbod
Stevige sportschoenen en evt scheenbeschermers zelf verzorgen. Je krijgt van de vereniging een bitje en een hockeystick te leen.


Hockey blok 4

15 mrt 16:00 tot 17:00 uur
22 mrt 16:00 tot 17:00 uur
29 mrt 16:00 tot 17:00 uur
5 apr 16:00 tot 17:00 uur


Hockey blok 5

10 mei 16:00 tot 17:00 uur
17 mei 16:00 tot 17:00 uur
24 mei 16:00 tot 17:00 uur
7 jun 16:00 tot 17:00 uur


Contact
Team Sportservice
Esther de Heij
E-mail: [email protected]
Telefoon: 023-2055517


Inschrijven 
BESTUUR

17-1-2019
mooi afscheid Yara Posthumus
 
Een sociale ontmoetingsplaats. Dat is waar we naar streven bij MHC de Kikkers.  Meestal ontmoeten we elkaar voor hockey, soms voor een evenement als een feest of een hockeybijeenkomst. In de afgelopen periode hebben een aantal leden elkaar ook ontmoet naar aanleiding van een intens droevige aanleiding: op 4 januari is Yara Posthumus, speelster van de MA6, op 17 jarige leeftijd overleden.  Veels te vroeg, daar zijn letterlijk geen woorden voor: 

Een kind zonder ouders is een "wees” 
Een echtgenote zonder man noemen we "weduwe” 
Een echtgenoot zonder vrouw heet "weduwnaar” 
Voor ouders die een kind verliezen is geen woord
Daar zijn geen woorden voor

Als bestuur willen we nogmaals woorden van troost geven aan  ouders Ronald en Karen Posthumus, voor tweelingzus Amber en voor Rohan de vriend van Yara. 
Daarnaast willen we alle leden die aan elkaar en aan de familie van Yara steun hebben betuigd hiervoor een groot compliment geven. Want er is nogal wat gebeurd:

Op dinsdag 7 januari kwam het team van Yara bij elkaar in het clubhuis. Dit initiatief kwam volledig bij het team en de begeleiding vandaan. Niet alleen de MA6 (het huidige team van Yara), maar ook haar voltallige vorige team. 
Ook een groot aantal ouders, diverse trainers en bestuursleden. Met elkaar hebben ze tijdens mooie avond hun ongeloof uitgesproken en herinneringen gedeeld. 

Hiervoor willen we in de eerste plaats de begeleiding van de MA6 bedanken: Chris, Mireya, Johan en Nathalie. En ook de betrokken ouders, die veel support hebben gegeven aan team en familie. Net zo trots zijn we op team heren veteranen A, die de avond ervoor heel het clubhuis toonbaar en netjes hebben gemaakt voor deze bijeenkomst, de schoonmaker die extra is gekomen en ook ons klusteam die hard heeft gewerkt om het plafond toonbaar te maken (daar werd aan gewerkt) en bijvoorbeeld de verwarming heeft aangezet (wat geen eenvoudige klus is als deze in de winterstop al weken uit heeft gestaan). 
Lijncoordinator Marlis heeft prachtig gesproken op deze avond tegen de speelsters en ouders. Bestuurslid Gerard onderhield contact met de familie van Yara. Bestuurslid Herma zorgde voor organisatie en ondersteuning van de trainers, voor wie dit ook geen dagelijkse taak is. En de trainers Saskia, Dimitri, Daan, Sander en Elmar zorgden voor de ondersteuning van de speelsters van wie voor vele dit de eerste keer is dat iemand uit hun eigen leeftijdsgroep veel te vroeg overlijdt. 

De vrijdag erop was gelegenheid tot condoleren, waar diverse leden en trainers zijn geweest. De dag daarna was de herdenkingsdienst en begrafenis van Yara.
Daar werd prachtig en sterk gesproken door onder andere de moeder van Yara, haar zus en haar vriend. Ook Marlis heeft daar weer namens de club mooie woorden gesproken over Yara en niet te vergeten haar vader Ronald, die jaren haar team heeft gecoacht. 

De familie had gevraagd of de speelsters in Kikkers tenue konden komen en de zaal was flink gevuld met groen/blauwe shirts. Eén van de ouders van de MA6 had het idee geopperd om een ere-haag te maken en de familie waardeerde dit zeer. Het was prachtig om huidig en vorig team een laatste groet te zien geven aan deze bevlogen keepster. 

Een sociale ontmoetingsplaats… het is prachtig om te zien hoe MHC de Kikkers inderdaad een ontmoetingsplaats is, door de band tussen spelers, ouders en overige betrokkenen met elkaar leggen . 

 

24-9-2018
Netherlands Corporate Games 2019
 
In 2019 van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni  vinden ‘The Netherlands Corporate Games’ plaats  in de Haarlemmermeer. MHC de Kikkers is een van de accommodaties voor dit toernooi  voor bedrijven en inwoners van de Haarlemmermeer. In het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 juni kun je zelf meedoen of genieten van de hockeywedstrijden die op ons terrein gespeeld gaan worden. Als MHC de Kikkers zien wij dit als een mooie gelegenheid om onze vereniging in de regio te promoten en zijn dan ook verheugd om een van de gastheren te zijn van deze ‘Corporate Games’.


Over Corporate games
Corporate games is een mix van een sociaal- en een prestatietoernooi waarbij  de deelnemers werknemers van bedrijven en inwoners van Haarlemmermeer zijn en waaraan iedereen kan deelnemen, ongeacht leeftijd of conditie. De wedstrijden en sociale activiteiten duren van vrijdag tot en met zondag. De eerste editie vond plaats in 1988 en sindsdien hebben over de hele wereld meer dan 120 edities plaatsgevonden in circa 25 landen. Dat het een groot evenement is blijkt uit de beschermheren die zich in het verleden aan het evenement hebben verbonden, zoals Nelson Mandela, Francois Mitterand, Juan Antonio Samaranch en Alex Ferguson. De deelnemende bedrijven kunnen teams inschrijven voor de sporten die aangeboden worden.

Leuk feitje: ook onze buren van TV Nieuw Vennep zijn gastheer bij dit evenement. Voor de tekst uit dit artikel hebben we ook dankbaar gebruik gemaakt van het artikel op hun website (nogmaals Merci, Frank Alta)

Meer informatie op de website van ‘The Netherlands Corporate Games’  


 
SPONSORING

4-4-2018
De club van 100!
 
Draag jij de club een warm hart toe? Help ons dan en ondersteun ons financieel jaarlijks met € 100,-. Deze financiële bijdrage komt geheel ten goede aan het clubhuis (onderhoud & aanschaf) en leuke activiteiten voor de leden. Waarom en hoe? Dat leggen we u graag uit.

Waarom extra financiën
Elk jaar hebben we met z’n alle weer super leuk ideeën die we graag van de grond willen krijgen. Denk hierbij aan een vernieuwd terras, een tribune tussen veld 2 en 3 of een leuk event voor de jeugd. Dit soort projecten kosten extra geld en zijn vaak vanuit de club niet of slechts gedeeltelijk beschikbaar. Met de club van 100 proberen we deze projecten wel haalbaar te maken.

Hoe?
De projectenaanvragen worden gedaan via het bestuur van MHC de Kikkers. Op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering wordt vervolgens gezamenlijk vastgesteld welke projecten gesteund gaan worden. Alleen leden van de club van 100 kunnen hier hun stem laten horen. Dit betekent dat je als lid van de club van 100 bepaalt waar we de extra inkomsten aan gaan besteden. Hoe leuk als je straks kunt zeggen dat je het nieuwe terras mede mogelijk hebt gemaakt!

Lid worden
Wilt u ook lid worden van de Club van 100? Neem dan contact op met de sponsorcommissie door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. ‘Club van 100’. Wij zouden het leuk vinden als we jullie kunnen verwelkomen. Kijk voor meer informatie op de website en download het pdf.

 


TECHNISCHE ZAKEN

21-3-2018
wanneer valt een wedstrijd uit?
 
Het tweede competitieweekend in maart was ongaangenaam koud.
Hoe kan het dan toch, dat sommige wedstrijden wel doorgaan en andere niet?
Het volledige artikel hierover vind je op de website van de KNHB via http://bit.ly/2FWDQbL.

Korte samenvatting: drie partijen kunnen een wedstrijd aflasten.
 1. algemene afgelasting door hockeybond
 2. de vereniging zelf
 3. per wedstrijd door scheidsrechters
Bij punt 2 of 3 wordt het aan de vereniging of aan de scheidsrechters overgelaten. Richtlijnen hiervoor zijn niet keihard (zoals "gevoelstemperatuur") en als vereniging proberen wij natuurlijk om spelers zoveel mogelijk WEL te laten spelen. We annuleren van tevoren als de verwachtingen echt duidelijk te slecht zijn.

Wat te doen bij kou?
 • Zorg voor kleding die past bij de weersomstandigheden. Trek voldoende (warme) kleding aan, denk hierbij niet alleen aan je bovenlichaam, maar denk ook voor je ledematen. Kleed je in laagjes. 
 • Houd rekening met de gevoelstemperatuur. Bij een gure wind kan het vele malen kouder aanvoelen dan wat de thermometer aangeeft. 
 • Is het erg koud, dan is een hoofdband geen overbodige luxe. Je verliest immers zo’n veertig procent van je energie via je hoofd! 
 • Het is aan te raden om een (fleece) deken voor de reserve-/wisselspelers op de bank beschikbaar te hebben en zorg ervoor dat wisselspelers warm zijn aangekleed. 
 • Zorg voor extra dranken en tussendoortjes. Als het koud is, heb je meer energie nodig om warm te blijven. Laat je niet misleiden door het weer: op een zonnige winterdag lijkt het of je niet zweet, maar dat is schijn! Drinken onderweg en na afloop is, net als op een zomerdag, altijd belangrijk

 
SPONSORING

24-5-2017
Zoek je een baan? Wij kunnen je helpen!
 

Het is zo ver, de samenwerking met HockeyPeople zijn we aangegaan. Hier zijn wij als club super blij mee en hopen op deze wijze onze leden nog meer te bieden.


Wie of wat is HockeyPeople?
HockeyPeople is een recruitment bureau dat leden van hockeyclubs een baan kan bieden bij opdrachtgevers die affiniteit hebben met hockey. HockeyPeople werkt met professionele recruiters en een bewezen testmethodiek zodat zij de beste match voor jou regelen. HockeyPeople werkt al met verschillende hockeyclubs samen en via HockeyPeople zijn al diverse mensen geplaatst bij opdrachtgevers.


Hoe meld ik mij aan?
Op onze website bij vacatures staan alle vacatures die nu actueel zijn. Daarnaast kun je ook altijd naar de website van HockeyPeople zelf gaan voor meer informatie om je in te schrijven of om een opdracht te plaatsen. Het motto van HockeyPeople is. Jij een leuke baan, de werkgever een leuke collega en je helpt je club ook nog met extra inkomsten.

Wij hopen als MHC de Kikkers dat we onze leden kunnen helpen bij het vinden van een baan. De bal ligt nu bij jou!
 

6-4-2016
Sponsor een Team en de club
 
Misschien heb je het al gezien op onze velden: enkele teams worden gesponsord met teamkleding door een bedrijf waarbij wij als club ook een sponsorbijdrage ontvangen. Het mes snijdt zo aan 3 (!) kanten: het team heeft gratis kleding, de sponsor heeft een mooie promotie uiting (zowel bij ons op de club als bij andere clubs) en de club ontvangt ook een sponsorbijdrage. 

Onlangs heeft Dennis van HERMANS - helder in Glas  ons C2-jongensteam allemaal voorzien van een mooi trainingspak (zie foto). In samenspraak met Tienstra Sport zitten de jongens van coach Rob Deutekom er nu warmpjes bij en geeft het ook een mooie clubuitstraling op de velden. 

Voor kledingsponsoring van teams geldt dat men vrij is om dit te doen, met dien verstande dat voor iedere bedrijfsnaam/-logo wat er op wordt gedrukt het desbetreffende bedrijf aan de club € 250,= excl. BTW als sponsorbijdrage betaalt (fiscaal aftrekbaar). Onze vaste sportwinkel (Tienstra Sport) kan hierbij ook de gewenste kleding aanschaffen alsmede zorgen dat er voor eenieder de juiste maat wordt besteld. Heeft u interesse neem dan contact op met [email protected]


 
Sponsors
 
ma 13 Mei  19:00 - 22:00
Opleiding coaches/trainers door de bond
ma 20 Mei  19:00 - 22:00
Opleiding coaches/trainers door de bond
ma 27 Mei  19:00 - 22:00
Opleiding coaches/trainers door de bond
vr 31 Mei  09:00 - 17:00
Scholentoernooi
Vandaag jarig
Maureen Nieuwenhuis
Vera Rooijakkers
Robin Schönhuth
Get it on Google Play