|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
SENIOREN

5-9-2019
roulatieschema donderdagavond senioren
 
Op donderdagavond hebben we veel seniorenteams die trainen. Daardoor moeten een aantal seniorenteams rouleren van veld. Bijgaand het schema hiervoor en de achtergrond waarom bestuur deze keuze heeft gemaakt.


We willen het graag iedereen naar de zin maken, maar hebben momenteel helaas maar één waterveld, waar we het mee moeten doen. Dit terwijl teams meer en meer ook op watervelden worden ingedeeld bij uitwedstrijden. We zijn in contact met de gemeente om veld 1 te verbeteren, maar dit gaat niet heel snel gebeuren en het is niet waarschijnlijk dat dit dan een waterveld wordt: semi is het beste waar we nu op mogen hopen, en ook dat zal niet snel gerealiseerd zijn.  

Huidige stand van zaken
Jong heren 1 bestaat voor een groot deel uit spelers die eigenlijk nog JA1 zouden moeten spelen en daar twee keer op het waterveld mogen trainen.Met spelers van "vorig-seizoen-heren 2" en spelers uit "vorig-seizoen-JA1-die-naar-senioren-gaan-dit-seizoen" konden we geen volledig team maken qua aantallen. De overige JA1 spelers (die dus eigenlijk nog een jaar A moeten spelen qua leeftijd en daarbij 2 x op water mogen trainen) hebben de club geholpen door vervroegd door te gaan naar senioren. Daarbij hebben wij beloofd dat zij wel op water mochten trainen.

Daarnaast willen leden (en dus bestuur) meer gezelligheid in de club en meer binding tussen teams. Bestuur doet dit onder andere door teams zoveel mogelijk tegelijkertijd te laten trainen. Liefst wil bestuur, dat alle senioren en veteranen teams (en liefst ook trimmers) trainen op woensdag en donderdag, zodat het ook na de training in het clubhuis gezelliger is. Doordat we ook dit seizoen meer seniorenteams hebben dan vorig jaar wordt het krap qua veldverdeling met name op donderdag tussen 20-22.

Hoe gaan we nu verder?
We hebben dit in het bestuur besproken en dit is de uitkomst:
  • Heren 1, Dames 1 en jeugdselectieteams trainen op waterveld
  • Andere teams waar mogelijk ook, maar niet ten kosten van de eerste groep
  • Trainingen op veld 1 alleen, als het niet anders kan
  • Jong heren 1 heeft daarbij een aparte positie, doordat :
    • een groot deel van dit team een jeugdselectieteam is, die ons als club helpt door een seniorenteam te completeren
    • zij mogen dus 1x per week op het waterveld en hoeven die ene training niet te rouleren
  • Daarbij willen we geen seniorenteam continu op veld 1 laten trainen, dus op de woensdag en donderdag als meerdere teams tegelijk trainen, rouleren deze teams over veld 1,3 en 4 om het ongemak te verdelen

Hieronder zien jullie het roulatieschema, dat vanaf 5 september in gaat, uitsluitend voor de volgende seniorenteams: DA/DB/Dames 2/ Dames 3/ DJ1/HJ1. Het geldt dus NIET voor andere seniorenteams.Datum Veld 1 Veld 3 huizenkant Veld 3 wegkant Veld 4 huizenkant Veld 4 wegkant
05-Sep Heren jong 1 Dames A Dames 2 Dames 3 Dames jong 1
12-Sep Dames 3 Dames A Dames 2 Heren jong 1 Dames jong 1
19-Sep Dames A/Dames 2   Heren jong 1 Dames 3 Dames jong 1
26-Sep Dames jong 1 Dames A Dames 2 Dames 3 Heren jong 1
03-Oct Heren jong 1 Dames A Dames 2 Dames 3 Dames jong 1
10-Oct Dames 3 Dames A Dames 2 Heren jong 1 Dames jong 1
17-Oct Dames A/Dames 2 Dames 3 Dames jong 1 Heren jong 1  
24-Oct Dames jong 1 Heren jong 1 Dames 3 Dames A Dames 2
31-Oct Heren jong 1 Dames jong 1 Dames 3 Dames A Dames 2
07-Nov Dames 3 Heren jong 1 Dames jong 1 Dames A Dames 2
14-Nov Dames A/Dames 2 Heren jong 1 Dames 3 Dames jong 1  
21-Nov Dames jong 1 Dames A Dames 2 Heren jong 1 Dames 3
28-Nov Heren jong 1 Dames A Dames 2 Dames jong 1 Dames 3
05-Dec Dames 3 Dames A Dames 2 Dames jong 1 Heren jong 1

 

29-5-2019
Dames Dinsdag opnieuw kampioen!
 

Dames Dinsdag opnieuw kampioen!

De dames veteranen van de dinsdag hebben ook dit jaar de eerste plaats stevig in handen gehouden.Van de 19 wedstrijden werd er slechts één verloren en één gelijk gespeeld. Een knappe prestatie want vooral de tegenstand van Haarlem en Alkmaar was geducht.

Meedoen?

De dinsdagochtend competitie is bedoeld voor dames vanaf 30 jaar. Er wordt fanatiek gehockeyd maar het gaat vooral ook om de gezelligheid. Het niveau van de speelsters varieert. De leeftijden ook. Voorafgaand aan elke wedstrijd wordt eerst koffie gedronken. De wedstrijd begint rond 10.30 uur en daarna verzorgt de thuisspelende partij een lunch tot ongeveer 13.00 uur.

Er is nog plaats! Wil je volgend seizoen ook weer gaan hockeyen en speel je graag competitie? Neem dan contact op met captain Ingrid Brabander . (0611163431)

 
Sponsors
 
vr 15 November  18:00 - 23:00
veiling: komt allen!
wo 20 November  19:00 - 21:30
Examen Club-Scheidsrechter (CS)
wo 27 November  19:00 - 21:30
Her-examen Club-Scheidsrechter (CS)
vr 29 November  18:00 - 04:00
Apr├ęs-Ski Final Edition 2.0
Vandaag jarig
Bram Welmers
Get it on Google Play