|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter   |   LISA   |  
Nieuwsoverzicht
SENIOREN

9-12-2017
starterscursus voor volwassenen
 

Op 11 december start er bij MHC de Kikkers een kennismakingscursus van 6 weken om de basistechnieken en regels van hockey te leren

We richten ons primair op ouders van hockeyende kinderen. Uiteraard kunnen vrienden, familie, buren, huisgenoten of collega's die het hockeyspel willen leren natuurlijk ook meedoen. Heb je op een blauwe maandag een hockeystick in je hand gehad bij de gymles en sta je nu regelmatig vol twijfel langs het veld? Heb je ambities om in de toekomst je kind te gaan coachen, maar ken je het spel niet? Of wil je gewoon snappen wat er in het veld gebeurt als je langs de lijn staat aan te moedigen? In zes trainingen leer je de basis. Heb je de smaak dan eenmaal te pakken dan zijn er verschillende mogelijkheden om te blijven hockeyen bij de club.


Wat Heb Je Ervoor Nodig?

Vooral zin hebben om iets te leren, daarnaast helpt een gezond gestel en een sportieve instelling. Het dragen van scheenbeschermers en een bitje is verplicht. Een bitje is bij een sportwinkel voor een paar euro te krijgen. Scheenbeschermers en stick kunnen prima geleend worden. Verder adviseren we om sportschoenen met een profiel aan te doen, zodat je niet uitglijdt op het kunstgras. Tot slot is sportieve kleding natuurlijk noodzakelijk.


Hoe Gaat Het In Zijn Werk?

De cursus is op maandag van 19:00h-20:00h van 11 december tot en met 29 januari (25 december en 1 januari is er uiteraard geen training). De cursuskosten zijn € 15,00 voor 6 weken. Heb je de smaak te pakken, dan kun je het seizoen afmaken bij een passend team, bijvoorbeeld het trimmersteam of een veteranen elftal. Je betaalt dan de helft van de jaarcontributie voor dat team.

Aanmelden stuur een email naar: [email protected]

 
Sponsors
 
za 10 Maart  20:00 - 23:00
C-feest voor alle C-teams!
zo 11 Maart  14:00 - 15:00
Huldiging zaalkampioenen
wo 14 Maart  20:00 - 22:00
Materiaalcommissie -voorbereiden seizoensovergang
do 15 Maart  20:00 - 23:00
Coachavond
Vandaag jarig
Indya Schoenmaker
Get it on Google Play