|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Over Sponsoring 
Sponsor worden?
Lees meer over de mogelijkheden in dit document.

Wilt u partner, sponsor of supplier worden van De Kikkers? Neem dan contact op met het sponsoring team via [email protected].

Sponsor een Team en de club met teamkleding
Misschien heb je het al gezien op onze velden: enkele teams worden gesponsord met teamkleding door een bedrijf waarbij wij als club ook een sponsorbijdrage ontvangen. Het mes snijdt zo aan 3 (!) kanten: het team heeft gratis kleding, de sponsor heeft een mooie promotie uiting (zowel bij ons op de club als bij andere clubs) en de club ontvangt ook een sponsorbijdrage. 

Voor kledingsponsoring van teams geldt dat men vrij is om dit te doen, met dien verstande dat voor iedere bedrijfsnaam/-logo wat er op wordt gedrukt het desbetreffende bedrijf aan de club € 250,= excl. BTW als sponsorbijdrage betaalt (fiscaal aftrekbaar). Teamkleding kan aangeschaft worden bij onze sponsor en vaste sportwinkel Sport 2000 – Rob van der Geest, zij zorgen  er voor dat  voor eenieder de juiste maat wordt besteld, met of zonder clublogo en sponsornaam. Heeft u interesse neem dan contact op met [email protected].

 
Sponsors
 
za 17 Oktober  08:00 - 23:00
G-Hockey toernooi - stichting Rotaract
Get it on Google Play