|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Lid worden 

Lid worden?

Dan heten we je van harte welkom bij onze gezellige club!

We hebben voor alle leeftijden een passend team. Zo kun je vanaf de leeftijd van 4 jaar al kennis maken met hockey, hebben we jeugdteams en seniorteams maar ook als recreant met of zonder hockeyervaring kun je bij ons lekker komen bewegen. Lees de onderstaande informatie en vul het inschrijfformulier daarna in.

Wil je je meteen aanmelden, <klik hier> om het inschrijfformulier in te vullen

Eerst drie keer uitproberen voordat je lid wordt? <klik hier> en kies dan voor 'inschrijven als proeflid'.


Informatie over proeflidmaatschap

Wil je eerst kennismaken met hockey of onze club? Dat kan natuurlijk. Voordat je (definitief) lid wordt kun je drie keer vrijblijvend mee trainen. Onderstaand vind je informatie over de mogelijkheden bij ons. Meld je aan voor drie proeftrainingen (je bent dan proeflid). Na deze drie trainingen geef je bij onze ledenadministratie (emailadres) aan of je definitief lid wordt. We hopen dat ook jij je thuis voelt bij onze gezellige club!

 

Funkey - vanaf 4 jaar vrijdagmiddag 16.00 uur - 17.00 uur

Voor kinderen vanaf 4 jaar bieden we Funkey om al spelenderwijs de beginselen van het hockey te leren bijvoorbeeld met knotshockey, ringhockey maar ook niet-hockey gerelateerde spelletjes. Vooral plezier in het bewegen zal voorop staan. Je raakt zo vertrouwd met een teamsport FUN in het goed leren bewegen, dit zal centraal staan, oftewel dit is de KEY.

Er wordt gebruik gemaakt van zachte materialen; een gebitsbeschermer en scheenbeschermers zijn dan ook nog niet nodig bij Funkey. Voor vragen stuur een e-mail naar j[email protected] 

 

Benjamins - vanaf 6 jaar vrijdagmiddag 16.00 uur - 17.00 uur

Je speelt de eerste partijtjes en we doen leuke oefeningen. Daarmee leren we je bijvoorbeeld het goed vasthouden van de stick, hoe de bal onder controle te krijgen en hoe je de bal goed kunt ‘pushen’. Een gebitsbeschermer en scheenbeschermers zijn noodzakelijk.

 

Juniorleden - vanaf 7 jaar

Heb je al hockey-ervaring? Dan kunnen we je in indelen in een team zodra er plek is en je bent uitgeschreven bij je vorige vereniging.

Heb je nog geen hockey-ervaring? Dan start je met de beginners-training, waarin we je de grondbeginselen leren. Je kunt drie keer vrijblijvend meetrainen. Ben je na drie vrijblijvende trainingen nog steeds enthousiast? Dan word je echt lid en zullen we je indelen in een team, nadat je de beginners-training hebt afgerond.


Seniorleden – vanaf 18 jaar

Alle leden die 18 jaar of ouder zijn, worden als seniorlid beschouwd. Voor senioren zijn er verschillende mogelijkheden qua sterkte om competitie te spelen. Alle wedstrijden worden op de zondag gespeeld. De seniorenteams krijgen één keer per week trainingstijd aangeboden (muv de selectieteams D1/H1). De teams dragen zelf zorg voor het organiseren van hun zaken. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven voor welke ‘seniorenteam’ je interesse hebt en dan zal in overleg worden gekeken of het mogelijk is daar aan te sluiten. Er zijn verschillende contributie vormen. Op zondag is er naast hockey ook veel gezelligheid, regelmatig worden er TD’s georganiseerd.


Veteranen en veterinnen – vanaf 30+

Voor geoefende hockeyers (vanaf circa 30 jaar) is er een veteranencompetitie. Deze competitie wordt op zondag gespeeld behalve de damesdinsdag-veterinnen, zij spelen op dinsdagochtend hun wedstrijden. Ook hier word er op diverse niveaus gehockeyd en wekelijks een trainingsmoment aangeboden. Bij de veterinnen kun je vanaf de leeftijd van 30 jaar in stromen en bij de heren vanaf 35 jaar. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven voor welke ‘veteranenteam’ je interesse hebt en dan zal in overleg worden gekeken of het mogelijk is daar aan te sluiten. Er zijn verschillende contributie vormen. Op zondag is er naast hockey ook veel gezelligheid, regelmatig worden er TD’s georganiseerd.

 

Trimhockey – vanaf 18 jaar

Trimhockey is voor iedereen die vrijblijvend wil hockeyen zonder competitieverplichtingen. Het laagdrempelig laten spelen en plezier staat bij deze groep centraal. Trimhockey wordt gespeeld door een gevarieerde groep volwassenen (dames, heren of een combinatie van beiden), al dan niet met een hockeyverleden. Wil je aan je conditie werken en vind je het leuk om actief bezig te zijn in teamverband? Dan past trimhockey bij jou. De trimmers zijn op maandagavond op het veld te vinden. Meer informatie <klik hier>

7 hockey

Vanaf seizoen 2023/24 starten we met 7hockey bij de Kikkers 

Bij 7 hockey speel je 7 tegen 7 op een half veld, zonder keeper en scheidsrechter. Je speelt op vrijdagavond. Als team kan je je per periode inschrijven/uitschrijven. Er zijn 4 periodes. Alle wedstrijden in een poule worden op 1 club gespeeld. Dus de ene week spelen alle teams bij de kikkers een andere vrijdag allemaal bij een andere club. Dus dat kunnen hele gezellige avondjes worden. Heb je interesse om bij een team aan te sluiten of wil je zelf een team inschrijven mail dan naar: [email protected]
Meer informatie over de contributie vindt u hier.


 Belangrijke informatie over lid worden bij de MHC De Kikkers

Tenue

Vanaf F-leeftijd worden er wedstrijden gespeeld en dragen de speler het officiële Kikkers wedstrijdtenue, dat is te koop bij Intersport Twinsport in Cruquius.

 

Verplichtingen van juniorleden en hun ouders

De ouder/verzorger van een jeugdlid is verplicht bij toerbeurt te rijden bij uitwedstrijden. Tevens houdt het lidmaatschap van een kind in, dat ouders in een team een eerlijke verdeling maken van de verplichte teamtaken, zoals: bardienst, corvee en oud papier ophalen. Vanaf B-junioren zijn spelers verplicht de scheidsrechters cursus te volgen en worden zij ingedeeld om bij jongere teams te fluiten.

 

Van alle ouders/verzorgers wordt ook een bijdrage als vrijwilliger bij andere taken verwacht, zonder opgave van een vrijwilligerstaak wordt de inschrijving niet in behandeling genomen.

 

Verplichtingen van seniorleden

Senioren zijn alle leden van 18 jaar en ouder.

Naast het verzorgen van bardienst bij thuiswedstrijden zijn senioren verplicht om scheidsrechters te leveren voor het fluiten van andere elftallen (zowel junioren als senioren).

 

Indien je niet in het bezit bent van een scheidsrechters kaart, ben je verplicht de scheidsrechters cursus te volgen. Zoals hierboven al vermeld, is men vanaf B-junioren verplicht de scheidsrechters cursus te volgen.

 

Alle seniorleden zijn verplicht jaarlijks een vrijwilligerstaak te vervullen.

 

Omgang met uw persoonsgegevens

Lees in onze Privacyverklaring op de website <link> hoe wij omgaan met persoonsgegevens van onze leden.


 
Sponsors
di 18 Juni  08:30 - 16:00
Sportservice sportdag
za 7 September  09:00 - 23:00
Kikker off
za 7 September  10:00 - 23:00
Kikker off
Get it on Google Play