|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Contributie 


De contributie voor seizoen 2023-2024 is als volgt vastgesteld:Bij aanmelding na 1 januari 2022: 50% korting op de contributie (niet op entreegeld (deel KNHB in contributie is altijd 100%)


Studentenkorting van EUR 100 per seizoen geldt voor:

 • Leden van 18-25 met studiefinanciering
 • lid van een team, dat maximaal 1 keer per week traint
 • Studentenkorting geldt niet voor duo of flexibel lidmaatschap 


Flexibel lidmaatschap


Bedoeld voor: trimmers en oud-veteranen, die af en toe een wedstrijd willen spelen

 • Maximaal 50% van de wedstrijden
 • Teamtaken: 50% van een volwaardig teamlid
 • Controle (aantal wedstrijden en teamtaken): door aanvoerder

Duo lidmaatschap


Bedoeld voor: Twee senioren die samen 1 lidmaatschap aangaan in 1 team

 • Per wedstrijd hooguit 1 vd 2 spelers 
 • Teamtaken: zelf onderling verdelen
 • Controle (aantal wedstrijden en teamtaken): door aanvoerder


Facturatie van contributie

Facturatie vindt plaats op basis van leeftijd en niet op basis van indeling in een team.

 

De facturen voor de contributies en selectietoeslag verzenden we in de 1e week van september. Facturen zijn terug te vinden op de website van de kikkers na inloggen. Betalingen graag overboeken naar rekeningnummer IBAN NL06RABO0131196812 ten name van M.H.C. de Kikkers o.v.v. factuur- en lidnummer.

 

 

Email

Communicatie voor contributies en toeslagen vindt uitsluitend plaats via email. Het lid (of ouders van jeugdleden) is er altijd verantwoordelijk voor dat het juiste e-mailadres bekend is bij de ledenadministratie.


E-mail adressen kun je zelf invoeren in LISA in het persoonlijke menu op de site na inloggen met lidmaatschapsnummer en wachtwoord. Het wachtwoord en lidmaatschapsnummer ontvang je als je lid wordt.

Wachtwoord kwijt? Klik deze link om een nieuwe aan te vragenBetalingsregelingen:

Indien je van een betalingsregeling gebruik wilt maken en je de laatste termijn voor 1 december betaalt, kan je een verzoek hiertoe indienen via [email protected]. Een regeling is in principe mogelijk, maar gaat niet vanzelf!

 

De Stichting Leergeld

Indien noodzakelijk en bij financiƫle problemen kan er een beroep worden gedaan op een mogelijke bijdrage in de contributie, door de Stichting Leergeld. Deze Stichting helpt gezinnen met de kosten van o.a. sportactiviteiten van kinderen van 4 tot en met 18 jaar. U kunt dan de website www.leergeld.nl/haarlemmermeer raadplegen.

 

 

Sancties

Helaas heeft het verleden laten zien dat er zeer veel aanmaningen plaats vinden. MHC De Kikkers streeft ernaar om vrijwilligers niet onnodig werk te laten verrichten en streeft een actief sanctiebeleid na.

 

Als de contributie nog niet is ontvangen, dan gelden de volgende regels: 

 

 • 30 dagen na factuurdatum dan volgt een reminder mail 
 • 60 dagen administratieve toeslag van € 34,00
 • 90 dagen extra administratieve toeslag van € 60,00
 • Na 120 dagen is een speelverbod van kracht en wordt een incassobureau ingezet. Kosten voor het inschakelen van een incassobureau worden op de betrokkenen verhaald.

 

 

Is er per 1 mei van het huidige seizoen nog steeds niet betaald, dan is hockeyen in het nieuwe seizoen niet toegestaan.

 

Coulance

Mocht een lid door blessure of andere oorzaken niet in staat zijn om te hockeyen, dan blijft de contributieverplichting in principe bestaan. Bij blessures die langer duren dan 5 maanden kan de contributie worden opgeschort, hetgeen betekent dat dit deel van de contributie wordt verrekend met toekomstige contributienota(s). Het lid moet de blessure kunnen aantonen met een dokters- of fysiotherapeut verklaring. Slechts bij hoge uitzondering kan hiervan worden afgeweken. Hiervoor dient contact te worden opgenomen met het bestuur via de secretaris van de club. [email protected]

 

 


Opzeggen?

Opzegging van het lidmaatschap van MHC de Kikkers kan tot 1 mei van het huidige seizoen. Via het formulier op deze website. Opzegging gericht aan je trainer/coach zijn geen officiƫle opzeggingen.


Bij opzeggingen na 1 mei betaalt u 100% van de contributie van het nieuwe seizoen.

 

 
Sponsors
za 7 September  09:00 - 23:00
Kikker off
za 7 September  10:00 - 23:00
Kikker off
Get it on Google Play