|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE ZAKEN

15-9-2020
Starterscursus voor volwassenen
 

Op 28 september start er bij MHC de Kikkers een kennismakingscursus voor volwassenen van 6 weken om de basistechnieken en regels van hockey te leren.

 

Heb je op een blauwe maandag een hockeystick in je hand gehad bij de gymles en sta je nu regelmatig vol twijfel langs het veld? Heb je ambities om in de toekomst je kind te gaan coachen, maar ken je het spel niet? Of wil je gewoon snappen wat er in het veld gebeurt als je langs de lijn staat aan te moedigen? In zes trainingen leer je de basis. Heb je de smaak dan eenmaal te pakken dan zijn er verschillende mogelijkheden om te blijven hockeyen bij de club.


We richten ons primair op jullie: ouders van hockeyende kinderen.

 

Wat heb je ervoor nodig?

 

Vooral zin hebben om iets te leren, daarnaast helpt een gezond gestel en een sportieve instelling. Het dragen van scheenbeschermers en een bitje is verplicht. Een bitje is bij een sportwinkel voor een paar euro te krijgen. Scheenbeschermers en stick kunnen vaak prima geleend worden. Verder adviseren we om sportschoenen met een profiel aan te doen, zodat je niet uitglijdt op het kunstgras. Tot slot is sportieve kleding natuurlijk noodzakelijk.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

De cursus is op maandag van 20:30h-21:30h, van 28 september tot en met 2 november. De cursuskosten zijn € 15,00 voor 6 weken.

 

Heb je de smaak te pakken, dan kun je lid worden en het seizoen afmaken bij een passend team, bijvoorbeeld het trimmersteam of een veteranen elftal.

 

Aanmelden? Stuur een email naar [email protected]

 

Om voldoende aandacht te kunnen geven in de training, zullen we een maximum aantal deelnemers hanteren. Volgorde van aanmelden zal hierbij bepalend zijn. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

 

21-8-2020
Keepers training selectie teams
 
Vanaf Woensdag 2 september zullen ook de trainingen voor de selectie keepers weer starten. Hieronder het schema:

17:00 - 17:40 MD1/JD1
17:40 - 18:20 MC1/MC2
18:20 - 19:00 JC1/JB1
19:00 - 20:00 MB1/MB2/MA1

 
Sponsors
 
Get it on Google Play