|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE ZAKEN

22-1-2021
Avondklok en impact op de trainingen
 
Vanwege de aanstaande avondklok zullen we alle trainingen uiterlijk om 20.00 uur afronden. Onze trainers en spelers hebben dan voldoende tijd om op tijd thuis te zijn. 

We willen iedereen laten hockeyen en dit betekent dat we opnieuw naar het trainingsschema gaan kijken. Trainingen zullen wellicht een uur of half uur eerder starten. De puzzel zijn we nu aan het leggen. 

Houd de site en kikker app dan ook goed in de gaten!  
 

13-1-2021
Teamindeling Mixed Kikker competitie is bekend
 
De tijdelijke teamindeling voor de Mixed Kikkercompetitie is bekend en staat in de Kikker app en Lisa-team. Ook de eerste speelronde (16 en 17 januari) staat erin en de komende speelrondes staan er binnenkort in. 

Zoals jullie zien, spelen we ook op de zondag. Dit heeft te maken met de veldbezetting op de zaterdag. Daarnaast starten we de eerste wedstrijden wat later in de ochtend ivm de bespeelbaarheid van het veld. Mochten we vanwege het weer besluiten om wedstrijden te annuleren, dan maken we dit zsm via de site en kikkerapp bekend. 


Meest gestelde vragen
  • Waar vind ik mijn tijdelijke team? In de kikkerapp /Lisa-team onder persoonlijke teams zie je alle spelers en de coach.
  • Ik wil graag een of meerdere wedstrijden fluiten, hoe geef ik mij op? Dit kun je het beste doen via de coach van het tijdelijke team. De contactgegevens staan in de kikker app, klik op de naam van de coach. 
  • Hoe kan ik het beste contact onderhouden met het tijdelijke team? We adviseren jullie om een tijdelijke whatsapp groep te maken. Dan kun je snel schakelen over wie er keeper is, of er voldoende scheidsrechters zijn, afwezigheid melden etc. De contactgegevens om een whatsapp groep te maken staan in de kikker app. 
  • Hoe gaan we om met keeperstassen nu de teams zijn gemengd? Gebruik de tas van het vaste team van de coach. Een voorbeeld: Team D/Paars heeft de coach van de MD3 en gebruikt de keeperstas van de MD3. Aan de coach het verzoek om ervoor te zorgen dat de keeperstas ook beschikbaar is voor het team.

Heel veel plezier komend weekend! 
Link naar eerdere berichtgeving over de Mixed Kikker competitie

 

11-1-2021
Vervolg onderlinge wedstrijden - Mixed Hockey Competitie de Kikkers
 
De technische staf heeft hard gewerkt aan een uitdagend vervolg op de Kikkercompetitie. Deze keer is ervoor gekozen om de competitie in een ander jasje te steken die toevallig eer doet aan onze naam, namelijk........ de Mixed Hockey Competitie De Kikkers! 


Hoe ziet dit er dan uit?
  • Er is een poule indeling gemaakt en binnen de poule worden de teams gemengd. 
  • Iedereen blijft in zijn originele team trainen volgens het winterschema.
  • De huidige coaches worden gekoppeld aan het team van hun kind en daarmee is  elk team voorzien van een coach.  
  • In Lisa-team en in de kikkerapp staan straks alle teams, wedstrijden en in welk tenue je team speelt.
  • Ouders die graag een wedstrijd willen fluiten, kunnen zich melden bij de coach van het team. De coach bewaakt het overzicht van de 'scheidsrechters'. 
  • De technische staf is elke zaterdag aanwezig op de club en zijn herkenbaar aan een hesje. Dit betekent dat we geen hulpouders meer nodig hebben langs de lijn.

Waarom gaan we mixen?
Een belangrijk voordeel van gemengde wedstrijden spelen is dat de kinderen ook leren om samen te werken met kinderen uit een ander team. Dit vraagt ook om vaardigheden als flexibiliteit, wendbaarheid maar ook creativiteit op het veld. Daarnaast staat hockeyplezier voorop en willen we iedereen ook lekker laten hockeyen op zaterdag. 


Last but not least... 

Zodra er wijzigingen komen vanuit de overheid en de KNHB rondom COVID-19 regels en de voortzetting van de hockeycompetitie dan gaan wij uiteraard snel schakelen en de noodzakelijke aanpassingen doorvoeren. 


Voor nu heel veel plezier allemaal bij de komende onderlinge wedstrijden!

 

22-11-2020
Instuif Trainingen Iedere Donderdagavond vanaf 3 December
 
Ook dit jaar zal Johan Lap samen met een aantal gemotiveerde vrijwilligers tijdens de winterperiode iedere donderdagavond instuiftrainingen gaan geven op veld 3 en veld 4!
Deze trainingen is voor allen die naast hun teamtraining tijdens een extra moment willen werken aan conditie, tactiek en techniek.

De trainingen worden in 2 groepen verdeeld:

D&C jeugd: 18:30 - 19:30

B&A jeugd: 19:30 - 20:30

Omdat wij dit jaar omwille van corona maar met een maximaal aantal spelers tegelijk kunnen trainen moeten spelers zich per week aanmelden via de mail bij Johan Lap.

Ook trainers die willen aansluiten kunnen zich aanmelden via de mail.

[email protected]


 
Sponsors
Get it on Google Play