|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
KLEDING EN ATTRIBUTEN

15-9-2021
ClubTeamKleding met 30% korting
 
Naast ons nieuwe clubshirt hebben we in samenwerking met onze sponsors Intersport Twinsport in Cruquius en The Indian Maharad¬ja nieuwe teamkleding ontwikkeld. Je kunt nu als team al het nieuwe officiële Kikkers trainingspak bestellen met 30% korting. De korting is ook geldig wanneer je als team andere kleding bestelt van Indian Maharadja (broekjes, rokjes, kousen, trainingspakken, sweaters, hoodies, trainingsjack, Elite jack, wit uitshirt).

Werkwijze
De bestelling (voor het gehele team) dient door de Teammanager gedaan te worden en kan worden gemaild naar [email protected]

Om in aanmerking te komen voor de 30% korting geldt dat er sprake is van een volwaardige teambestelling, dit is ter beoordeling aan Intersport-Twinsport.
Intersport-Twinsport zorgt voor de verdere afhandeling en communicatie met de Teammanager die als verantwoordelijke namens het team richting Intersport-Twinsport acteert.
De club heeft geen verantwoordelijkheid in dit bestelproces.

 


 25-8-2021
Bitje happen op de club
 
Op zaterdag 25 september a.s. is SPTL weer aanwezig op de club van 10.00- 14:30 uur. Je kunt dan tegen een gereduceerd tarief een bitje op maat laten maken. Vanwege Corona, moet je je van te voren aanmelden zodat we de bezoekersstroom in goede banen kunnen leiden. SPTL heeft ook hun werkwijze aangepast en zij volgen volledig de richtlijnen van het RIVM / ANT / KNMT.


Aanmelden via deze link 
 


Sponsors
zo 12 September  08:30 - 10:00
Hockey skills trainingen
za 18 September  00:15 - 00:15
Start Grote Club actie
za 25 September  10:00 - 14:30
Bitje happen op de club
wo 29 September  08:00 - 13:00
Sportdag OPMAAT
Get it on Google Play