|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter   |   LISA   |  
Nieuwsoverzicht
ARBITRAGE

13-10-2017
Club-Scheidsrechter (CS) kwalificatie
 
Zoals bekend worden bij De Kikkers alle spelende A- en B-leden geacht met regelmaat thuiswedstrijden te fluiten. In de ledenvergadering van november 2013 is het besluit genomen dat ieder jeugdlid (vanaf B-jeugd) zijn of haar Club-Scheidsrechter (CS) kwalificatie moet halen. Bij het niet nakomen van deze verplichting heeft het bestuur de mogelijkheid het nalatige lid te schorsen. 

Deze week worden alle spelende leden (vanaf B-jeugd) die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart uitgenodigd aan het examen deel te nemen. Door de KNHB zal vervolgens een inlogcode worden toegestuurd. Zo kun je je door middel van een e-learning cursus voorbereiden en na afronding hiervan examen doen. 

Belangrijke data: 
8 november: terugkomavond (opfrisavond, stellen van vragen)
15 november: examen
21 november: herexamen 
Locatie: Clubhuis De Kikkers

Exacte tijdstippen worden later bekend gemaakt. Heb je vragen of heb je geen mail ontvangen? Neem dan contact op met [email protected].

 

20-8-2017
spelregelcafé voor scheidsrechters
 


Vandaag zijn vanuit de ArbitrageCommissie alle scheidsrechters per mail uitgenodigd voor het zogenaamde ‘spelregelcafé’. 

Als scheidsrechter zorg jij ervoor dat onze wedstrijden op een sportieve manier en volgens de spelregels verlopen zodat spelers kunnen genieten van het hockeyspel. Omdat wij dit enorm waarderen en het belangrijk vinden dat je positieve aandacht krijgt, organiseren wij daarom speciaal voor alle scheidsrechters een spelregelcafé. Tijdens het café zullen we je niet alleen in het zonnetje zetten, maar krijg je ook nog van een top bondsscheidsrechter een briefing over spelregels en kun je vragen stellen over specifieke spelsituaties. Ook ontvang je een leuke en handige gadget!

Noteer alvast in je agenda: 

Wanneer: woensdagavond 11 oktober 2017
Tijd: 20.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur) 
Locatie: Clubhuis Kikkers

Omdat we willen weten hoeveel mensen er zullen komen, verzoeken we je vriendelijk je hiervoor aan te melden. Dat kan via de link: https://nl.surveymonkey.com/r/PDVMQV2

Meer info zal nog volgen via de gebruikelijke kanalen.

De ArbitrageCommissie 

 
Sponsors
 
wo 25 Oktober  09:00 - 17:00
Scholentoernooi
za 28 Oktober  08:00 - 16:00
G-hockeytoernooi 2017
zo 5 November  18:00 - 23:00
Train de trainer JJ
do 16 November  19:30 - 22:00
Informatieavond zaalhockey
Vandaag jarig
Thomas Bles
Amelie Giliam
Karin de Ru
Get it on Google Play