|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 16 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit Dames 2 Hockeyclub VVV D12
13:00 Thuis Heren 2 Pinoké H10
Nieuwsoverzicht
ARBITRAGE

30-9-2022
vragenuurtje voorbereiding CS-examen
 
Op woensdag 12 oktober en dinsdag 25 oktober is het mogelijk digitaal examen te doen voor je Clubscheidsrechterskaart. 

Om je, naast de e-learning vanuit de KNHB, hierop voor te bereiden, nodigt de club je in ons clubhuis uit voor een interactief vragenuurtje op:

dinsdag 4 oktober om 19.00 uur

Heb je vragen, is je iets nog niet duidelijk of wil je tips en trics ontvangen om met succes je examen af te leggen? Dan is dit vragenuurtje een geschikt moment!

NB Elke jeugdspeler vanaf O-16, nog niet in het bezit van een CS-kaart is uitgenodigd. Daarnaast nodigen we ouders van harte uit hun CS-kaart te behalen. Heb je nog geen link van de KNHB ontvangen of lukt het inloggen niet? Wil je je alsnog opgeven? Stuur dan direct een mail aan [email protected]!


 

12-9-2022
Examen en e-Learning cursus Club-Scheidsrechter
 
Er wordt weer een scheidsrechtercursus opgestart! 

Via een e-learning cursus worden alle fijne kneepjes van het fluiten onder de aandacht gebracht. De cursus is voor iedereen geschikt, kan in je eigen tijd worden gevolgd en wordt afgesloten met een digitaal examen. 

Het digitale examen wordt afgenomen op: 

Woensdag 12 oktober en dinsdag 25 oktober a.s. om 20.00 uur 

Graag willen wij ook ouders van jeugd O-10 en O-12 uitnodigen om hun CS-kwalificatie te behalen. Op deze wijze willen wij als club graag meer balans aanbrengen in jeugdige en volwassen clubscheidsrechters. 

Wij streven er naar om per team minimaal 2 tot 3 clubscheidsrechters op te leiden. Heeft u interesse? Meld u dit dan bij [email protected]. Vermeld hierbij uw naam, adres, geboortedatum en in welk team uw (kind)eren hockeyen. U krijgt dan een uitnodiging om de e-learning te volgen en het examen af te leggen. 

Zoals bekend, is het voor jeugdleden vanaf O-16 verplicht om je Club-Scheidsrechter (CS) kwalificatie te halen. Zij worden dan ook automatisch aangemeld en per mail uitgenodigd examen te doen. De jeugdleden (vanaf O-16) die vorig jaar geen examen hebben gedaan, of gezakt zijn voor het examen, zullen per mail uitgenodigd worden om alsnog examen te doen. 

Wij hopen op veel aanmeldingen! 

Namens e-Learning en de Commissie Arbitrage
Manuela Bazen
 
Sponsors
za 24 September  00:00 - 00:00
Grote Clubactie 2022
do 13 Oktober  19:30 - 22:00
bijscholing KNHB scheidsrechters
za 22 Oktober  09:30 - 19:45
G-Hockey toernooi
vr 28 Oktober  17:00 - 23:00
Happy Hour/ouder Friday
Get it on Google Play