|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter   |   LISA   |  
Nieuwsoverzicht
SPONSORING

16-2-2018
Extra trainen bij Sportskills
 

Ook dit voorjaar organiseert Sportskills weer een serie uitdagende trainingen op de Kikkers. Het trainersteam van Sportskills is druk in overleg geweest om de inhoud van de lessen opnieuw af te stemmen en verder te ontwikkelen. Nieuwe trainingen dus en voor alle leeftijden een uitdaging!

 

Wil jij ook extra trainen en je hockeyskills een boost geven?

Schrijf je dan snel in! 10 lessen van 1 uur voor €135,- (de privé-lessen zitten helaas al vol!). De eerste les start op zondag 11 maart, in de vakanties wordt er niet getraind.

 

Inschrijven kan via www.sportskills.net

 

Tot op het veld!

 

16-2-2018
verlenging sponsorcontract Rabobank Schiphol
 
Fijn nieuws: deze week ondertekende onze voorzitter Paul Nooren samen met de voorzitters van onze buurverenigingen de sponsorcontracten met Rabobank Schiphol voor de komende periode. 

28-10-2017
Kriek Optiek een nieuwe partner Kikkers!
 

Kikkers vindt in Kriek Optiek een nieuwe partner!

Vanaf het seizoen 2017/2018 is Kriek Optiek de nieuwe partner van MHC de Kikkers op het gebied van Brillen en Lenzen (de beste oogmetingen, contactlenzen en natuurlijk de mooiste merken brillen). Ze beginnnen direct met een kortingsactie die het hele seizoen loopt! Bij aankoop van een bril doneert Kriek Optiek een bedrag aan de Kikkers én je krijgt zelf ook nog eens 10% korting. 

Wij zijn enorm blij met deze sponsorovereenkomst en hopen hierbij onze leden weer iets extra’s te kunnen geven.


Voordeel voor onze leden

Zie je de bal de laatste tijd minder scherp? Hoor je het fluitje van de scheids niet? Of wil je als ouder er gewoon hip bijlopen met een mooie zonnebril? Zorg dan dat je snel naar Kriek Optiek gaat om je club te sponsoren; wanneer je een bril koopt doneert Kriek Optiek een bedrag aan de Kikkers én je krijgt zelf ook nog eens 10% korting.


Indien je voor lenzen gaat mag je eerst gratis alles testen wat er op de markt is voordat je beslist of je ze wilt kopen. Gebruik voor beide acties de actiecode: kikkers only


Over Kriek Optiek Nieuw-Vennep

De beste oplossing voor ieder individu. Dit doet Kriek optiek door extra aandachtig te luisteren en door te vragen. Dit geeft de mogelijkheid om je een advies te geven waarvan zij denken dat dat het beste voor je is. Je maakt zelf de keuze en beslist zelf wat je aanschaft.


Bij Kriek Optiek kunt je een vakkundig oogonderzoek verwachten. Al het personeel heeft minimaal de optiekopleiding gevolgd en afgerond. Hierna volgt het personeel jaarlijks een aantal trainingen om volledig up-to-date te blijven. Hierdoor kunnen zij ten alle tijden onze kwaliteit bewaken. Ze verkopen producten met een bepaalde minimale kwaliteitseis. Buiten de waarde wat het product uiteindelijk krijgt voor je, kunnen zij niet alleen maar kijken naar de productprijs. Je kunt daarom bij Kriek optiek niet terecht voor een bril waarvan ze de kwaliteit niet kunnen garanderen omdat die onder druk staat door de prijs.


Maar wat krijgt u dan wel van hen? Een goede prijs/kwaliteit verhouding met een juiste (behoorlijke) dosering service!

 

24-5-2017
Zoek je een baan? Wij kunnen je helpen!
 

Het is zo ver, de samenwerking met HockeyPeople zijn we aangegaan. Hier zijn wij als club super blij mee en hopen op deze wijze onze leden nog meer te bieden.


Wie of wat is HockeyPeople?
HockeyPeople is een recruitment bureau dat leden van hockeyclubs een baan kan bieden bij opdrachtgevers die affiniteit hebben met hockey. HockeyPeople werkt met professionele recruiters en een bewezen testmethodiek zodat zij de beste match voor jou regelen. HockeyPeople werkt al met verschillende hockeyclubs samen en via HockeyPeople zijn al diverse mensen geplaatst bij opdrachtgevers.


Hoe meld ik mij aan?
Op onze website bij vacatures staan alle vacatures die nu actueel zijn. Daarnaast kun je ook altijd naar de website van HockeyPeople zelf gaan voor meer informatie om je in te schrijven of om een opdracht te plaatsen. Het motto van HockeyPeople is. Jij een leuke baan, de werkgever een leuke collega en je helpt je club ook nog met extra inkomsten.

Wij hopen als MHC de Kikkers dat we onze leden kunnen helpen bij het vinden van een baan. De bal ligt nu bij jou!
 

6-4-2016
Sponsor een Team en de club
 
Misschien heb je het al gezien op onze velden: enkele teams worden gesponsord met teamkleding door een bedrijf waarbij wij als club ook een sponsorbijdrage ontvangen. Het mes snijdt zo aan 3 (!) kanten: het team heeft gratis kleding, de sponsor heeft een mooie promotie uiting (zowel bij ons op de club als bij andere clubs) en de club ontvangt ook een sponsorbijdrage. 

Onlangs heeft Dennis van HERMANS - helder in Glas  ons C2-jongensteam allemaal voorzien van een mooi trainingspak (zie foto). In samenspraak met Tienstra Sport zitten de jongens van coach Rob Deutekom er nu warmpjes bij en geeft het ook een mooie clubuitstraling op de velden. 

Voor kledingsponsoring van teams geldt dat men vrij is om dit te doen, met dien verstande dat voor iedere bedrijfsnaam/-logo wat er op wordt gedrukt het desbetreffende bedrijf aan de club € 250,= excl. BTW als sponsorbijdrage betaalt (fiscaal aftrekbaar). Onze vaste sportwinkel (Tienstra Sport) kan hierbij ook de gewenste kleding aanschaffen alsmede zorgen dat er voor eenieder de juiste maat wordt besteld. Heeft u interesse neem dan contact op met [email protected]


 
Sponsors
 
za 10 Maart  20:00 - 23:00
C-feest voor alle C-teams!
zo 11 Maart  14:00 - 15:00
Huldiging zaalkampioenen
wo 14 Maart  20:00 - 22:00
Materiaalcommissie -voorbereiden seizoensovergang
do 15 Maart  20:00 - 23:00
Coachavond
Vandaag jarig
Indya Schoenmaker
Get it on Google Play