|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter   |   LISA   |  
Nieuwsoverzicht
SPONSORING

23-7-2017
Rob v.d. Geest Sport 2000 neemt Tienstra Sport over
 

Tienstra Sport, al 38 jaar een begrip in Nieuw-Vennep, wordt overgenomen door Rob v.d. Geest Sport 2000. Het laatst genoemde bedrijf heeft fysieke winkels in Roelofarendsveen, ’s-Gravenzande en Nieuw-Vennep. Door de overname neemt Sport 2000 onder andere het sponsorcontract over van MHC de Kikkers. Vanaf 1 augustus 2017 is Rob v.d. Geest Sport 2000 officieel eigenaar van Tienstra Sport en neemt vanaf die datum de activiteiten over. Clubkleding van MHC de Kikkers kan vanaf augustus aangekocht worden in filiaal Nieuw-Vennep. Er zullen geen wijzigingen aan het tenue worden aangebracht, behalve de wijziging van het logo. Sport 2000 heeft door de overname van het sponsorcontract het assortiment hockeysticks en hockeyschoenen stevig uitgebreid.

 

Wat betreft de huidige locatie van Tienstra Sport; men heeft ervoor gekozen om vanwege het lopende huurcontract van Tienstra Sport, de winkel nog een half jaar (tot 1 februari 2018) open te houden. Daarna zal de winkel sluiten en zal de focus volledig komen te liggen op de huidige winkel van Rob v.d. Geest, die inmiddels ook al 14 jaar is gevestigd in het winkelcentrum de Symfonie te Nieuw-Vennep. Voorheen gevestigd op de begane grond, inmiddels 4 jaar gevestigd op de eerste verdieping.

 

De outlet (in het oude pand van Tienstra Sport) zal op 17 augustus worden geopend door Sport 2000. Sportschoenen en sportkleding zullen tot 70% afgeprijsd zijn. De outlet is vanaf half augustus wekelijks van woensdag t/m zaterdag geopend.

 

24-5-2017
Zoek je een baan? Wij kunnen je helpen!
 

Het is zo ver, de samenwerking met HockeyPeople zijn we aangegaan. Hier zijn wij als club super blij mee en hopen op deze wijze onze leden nog meer te bieden.


Wie of wat is HockeyPeople?
HockeyPeople is een recruitment bureau dat leden van hockeyclubs een baan kan bieden bij opdrachtgevers die affiniteit hebben met hockey. HockeyPeople werkt met professionele recruiters en een bewezen testmethodiek zodat zij de beste match voor jou regelen. HockeyPeople werkt al met verschillende hockeyclubs samen en via HockeyPeople zijn al diverse mensen geplaatst bij opdrachtgevers.


Hoe meld ik mij aan?
Op onze website bij vacatures staan alle vacatures die nu actueel zijn. Daarnaast kun je ook altijd naar de website van HockeyPeople zelf gaan voor meer informatie om je in te schrijven of om een opdracht te plaatsen. Het motto van HockeyPeople is. Jij een leuke baan, de werkgever een leuke collega en je helpt je club ook nog met extra inkomsten.

Wij hopen als MHC de Kikkers dat we onze leden kunnen helpen bij het vinden van een baan. De bal ligt nu bij jou!
 

6-4-2016
Sponsor een Team en de club
 
Misschien heb je het al gezien op onze velden: enkele teams worden gesponsord met teamkleding door een bedrijf waarbij wij als club ook een sponsorbijdrage ontvangen. Het mes snijdt zo aan 3 (!) kanten: het team heeft gratis kleding, de sponsor heeft een mooie promotie uiting (zowel bij ons op de club als bij andere clubs) en de club ontvangt ook een sponsorbijdrage. 

Onlangs heeft Dennis van HERMANS - helder in Glas  ons C2-jongensteam allemaal voorzien van een mooi trainingspak (zie foto). In samenspraak met Tienstra Sport zitten de jongens van coach Rob Deutekom er nu warmpjes bij en geeft het ook een mooie clubuitstraling op de velden. 

Voor kledingsponsoring van teams geldt dat men vrij is om dit te doen, met dien verstande dat voor iedere bedrijfsnaam/-logo wat er op wordt gedrukt het desbetreffende bedrijf aan de club € 250,= excl. BTW als sponsorbijdrage betaalt (fiscaal aftrekbaar). Onze vaste sportwinkel (Tienstra Sport) kan hierbij ook de gewenste kleding aanschaffen alsmede zorgen dat er voor eenieder de juiste maat wordt besteld. Heeft u interesse neem dan contact op met [email protected]


 
Sponsors
 
wo 25 Oktober  09:00 - 17:00
Scholentoernooi
za 28 Oktober  08:00 - 16:00
G-hockeytoernooi 2017
zo 5 November  18:00 - 23:00
Train de trainer JJ
do 16 November  19:30 - 22:00
Informatieavond zaalhockey
Vandaag jarig
Thomas Bles
Amelie Giliam
Karin de Ru
Get it on Google Play