|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
SPONSORING

21-10-2020
Hockeyclub MHC de Kikkers en Zorg en Zekerheid werken samen aan een gezonder Nieuw-Vennep
 


MHC De Kikkers in Nieuw-Vennep sluit zich aan bij de sportieve collectiviteiten van Zorg en Zekerheid. De sportieve collectiviteiten brengen de gezondste regio een stap dichterbij.


De gezondste regio

Zorg en Zekerheid heeft als zorgverzekeraar de ambitie om, samen met twintig gemeenten, waaronder Haarlemmermeer, Leiden en Amstelveen, de gezondste regio van Nederland te worden. De samenwerking met sportclubs als De Kikkers helpt hierbij.

Korting voor jou én € 50,- voor de club
Met een collectieve zorgverzekering via De Kikkers krijg je als lid korting op je premie en tot wel € 50,- vergoeding van je lidmaatschap. En Zorg en Zekerheid steunt De Kikkers met € 50,- per nieuwe klant!

Lees meer over de samenwerking met Zorg en Zekerheid.

 

6-4-2016
Sponsor een Team en de club
 
Misschien heb je het al gezien op onze velden: enkele teams worden gesponsord met teamkleding door een bedrijf waarbij wij als club ook een sponsorbijdrage ontvangen. Het mes snijdt zo aan 3 (!) kanten: het team heeft gratis kleding, de sponsor heeft een mooie promotie uiting (zowel bij ons op de club als bij andere clubs) en de club ontvangt ook een sponsorbijdrage. 

Onlangs heeft Dennis van HERMANS - helder in Glas  ons C2-jongensteam allemaal voorzien van een mooi trainingspak (zie foto). In samenspraak met Tienstra Sport zitten de jongens van coach Rob Deutekom er nu warmpjes bij en geeft het ook een mooie clubuitstraling op de velden. 

Voor kledingsponsoring van teams geldt dat men vrij is om dit te doen, met dien verstande dat voor iedere bedrijfsnaam/-logo wat er op wordt gedrukt het desbetreffende bedrijf aan de club € 250,= excl. BTW als sponsorbijdrage betaalt (fiscaal aftrekbaar). Onze vaste sportwinkel (Tienstra Sport) kan hierbij ook de gewenste kleding aanschaffen alsmede zorgen dat er voor eenieder de juiste maat wordt besteld. Heeft u interesse neem dan contact op met [email protected]


 
Sponsors
 
wo 28 Oktober  20:00 - 21:00
Online Informatie-avond ouders nieuwe jeugdleden
Get it on Google Play