|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
SPONSORING

6-6-2020
Nieuwe sponsorovereenkomst, nieuw tenue. Welke past jou?
 

Nieuwe sponsorovereenkomst. Welk tenue past jou?

 

Goed nieuws! We hebben een nieuwe sponsorovereenkomst voor kleding en materialen.

De Kikkers gaat vanaf het nieuwe seizoen samenwerken met dé megastore sportzaak Intersport Twinsportin Cruquius en Noor Sportswear, bekend van het gerenommeerde teamwear merk The Indian Maharadja®

Nieuw Kikkers tenue. Wat vind jij?

De nieuwe samenwerking betekent ook de introductie van een nieuw Kikkers tenue. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Op de achtergrond zijn de kledingontwerpers aan de slag gegaan met een vernieuwd design. Wat blijft zijn onze herkenbare kleuren blauw en groen. Wat nieuw is, is het ontwerp en nog betere pasvorm. Welk nieuw tenue past jou? Geef hier voor dinsdag as je mening. 

 

Gratis clubshirt voor alle leden

En er is nog meer goed nieuws. Zodra het nieuwe tenue klaar is, ontvang je als lid van de Kikkers het clubshirt gratis. We verwachten dat de nieuwe tenues begin oktober leverbaar zijn. Natuurlijk ontvang daarover zo snel mogelijk bericht.

 

End Season Sale Sport2000-Rob vd Geest

De nieuwe sponsorovereenkomst betekent dat de samenwerking met Sport2000 stopt. We bedanken Sport2000 voor het leveren van kleding en materialen afgelopen jaren. Je kunt deze weken profiteren van de end-season sale van Sport2000. Bezoek de winkel in het centrum van Nieuw-Vennep voor kortingen tot 50% op hockeykleding en materialen.

 


 


 


 

4-4-2018
De club van 100!
 
Draag jij de club een warm hart toe? Help ons dan en ondersteun ons financieel jaarlijks met € 100,-. Deze financiële bijdrage komt geheel ten goede aan het clubhuis (onderhoud & aanschaf) en leuke activiteiten voor de leden. Waarom en hoe? Dat leggen we u graag uit.

Waarom extra financiën
Elk jaar hebben we met z’n alle weer super leuk ideeën die we graag van de grond willen krijgen. Denk hierbij aan een vernieuwd terras, een tribune tussen veld 2 en 3 of een leuk event voor de jeugd. Dit soort projecten kosten extra geld en zijn vaak vanuit de club niet of slechts gedeeltelijk beschikbaar. Met de club van 100 proberen we deze projecten wel haalbaar te maken.

Hoe?
De projectenaanvragen worden gedaan via het bestuur van MHC de Kikkers. Op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering wordt vervolgens gezamenlijk vastgesteld welke projecten gesteund gaan worden. Alleen leden van de club van 100 kunnen hier hun stem laten horen. Dit betekent dat je als lid van de club van 100 bepaalt waar we de extra inkomsten aan gaan besteden. Hoe leuk als je straks kunt zeggen dat je het nieuwe terras mede mogelijk hebt gemaakt!

Lid worden
Wilt u ook lid worden van de Club van 100? Neem dan contact op met de sponsorcommissie door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. ‘Club van 100’. Wij zouden het leuk vinden als we jullie kunnen verwelkomen. Kijk voor meer informatie op de website en download het pdf.

 6-4-2016
Sponsor een Team en de club
 
Misschien heb je het al gezien op onze velden: enkele teams worden gesponsord met teamkleding door een bedrijf waarbij wij als club ook een sponsorbijdrage ontvangen. Het mes snijdt zo aan 3 (!) kanten: het team heeft gratis kleding, de sponsor heeft een mooie promotie uiting (zowel bij ons op de club als bij andere clubs) en de club ontvangt ook een sponsorbijdrage. 

Onlangs heeft Dennis van HERMANS - helder in Glas  ons C2-jongensteam allemaal voorzien van een mooi trainingspak (zie foto). In samenspraak met Tienstra Sport zitten de jongens van coach Rob Deutekom er nu warmpjes bij en geeft het ook een mooie clubuitstraling op de velden. 

Voor kledingsponsoring van teams geldt dat men vrij is om dit te doen, met dien verstande dat voor iedere bedrijfsnaam/-logo wat er op wordt gedrukt het desbetreffende bedrijf aan de club € 250,= excl. BTW als sponsorbijdrage betaalt (fiscaal aftrekbaar). Onze vaste sportwinkel (Tienstra Sport) kan hierbij ook de gewenste kleding aanschaffen alsmede zorgen dat er voor eenieder de juiste maat wordt besteld. Heeft u interesse neem dan contact op met [email protected]


 
Sponsors
 
za 17 Oktober  08:00 - 23:00
G-Hockey toernooi - stichting Rotaract
Get it on Google Play