|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter   |   LISA   |  
Nieuwsoverzicht
JEUGD

5-12-2017
conditietraining voor ABCD-leden!
 
Tijdens de zaaltrainingen zal er door Johan en Mitchel weer conditietraining georganiseerd worden. De training is voor alle ABC en D leden. 

Dit jaar zullen we de groep in twee├źn delen want als de opkomst weer net zo fantastisch is als vorig jaar, hebben we twee velden nodig. We gaan trainen op veld 3 en 4, 1 veld voor AB en 1 veld voor CD. Deze instuif training is elke donderdag van 19.00 tot 20.30 uur. Eerst een uur loop/conditietraining en dan nog een half uur hockeyen/voetballen. Wil je hockeyen neem dan scheenbeschermers, bitje en stick mee.

We starten op donderdag 14 december!
Van 19.00 - 20.30 uur

We hopen weer minstens zoveel enthousiaste leden te zien als vorig jaar. Tot de 14de! 

Mochten er nog sportieve enthousiaste ouders zijn die Johan en Michel willen helpen, meld je dan aan bij Johan Lap of mail naar [email protected].

PS mocht het heel slecht weer zijn dan kun je op de site zien als de training niet doorgaat.

 

26-11-2017
Superfrogs bij JC3
 
Van de aanvoerder:
Zaterdag 18 november jl. hadden we twee supercoaches van Heren 1 bij onze wedstrijd tegen Hurley. Ik vond dat een hele leuke ervaring. Ze gaven hele goede en fijne tips, zoals: hoe we moeten staan als we de bal hebben en we moeten zorgen dat we meerdere afspeelmogelijkheden hebben. Ze waren ook heel positief, ze zeiden niet dat het om het winnen gaat, maar om plezier en dat je leuk kan hockeyen. We kunnen in de wedstrijden daar zeker gebruik van maken. De man of the match vond ik echt verdiend, want Guus had heel goed gekeeped. Wat mij betreft mogen ze wel vaker komen helpen bij een wedstrijd.

 

13-11-2017
Superfrogs bij J6E2
 
Zaterdag 3 november 2017 was een grote dag voor de j6e2 ! Er kwamen mannen uit de heren1 ons coachen tijdens de wedstrijd tegen IJburg. Het waren Tom en Alexander. De voorbespreking deden we in de kleedkamer. Ze gaven ons goede tips en ze hadden een goede opstelling. Met zijn allen gingen we naar het veld daar gingen we rondjes rennen daarna gingen we inspelen toen begon de wedstrijd. Het was een goede wedstrijd helaas hebben we wel verloren. Het was een wedstrijd vol spanning en actie. Na de wedstrijd gingen we met ze allen naar de kleedkamer daar deden we de nabespreking . Lars en ik werden gekozen als Man-of-the-match.

 

Zondag 4 november 2017.

Lars en ik stonden zondag in de knallende regen. Wij mochten mee met de heren1. Het begon met de voorbespreking in de bestuurskamer. Wat daar gezegd wordt blijft geheim. De warming-up was leuk maar in de regen en daarna begon de wedstrijd. Lars en ik mochten samen het eerste doelpunt scoren om de wedstrijd te openen. Na de eerste helft stonden ze met 1-0 voor. Tijdens de rust konden we mee naar de bestuurskamer om op te warmen. De Tweede helft ging het minder goed. Er werd tegen gescoord en er werden gele kaarten uitgedeeld. Helaas hebben ze dus niet gewonnen maar wij hebben ondanks de regen toch een hele leuke middag gehad.

Bedankt en veel succes bij de volgende wedstrijd. Misschien komen we nog eens kijken.


 
Sponsors
 
do 15 Maart  20:00 - 23:00
Coachavond
di 20 Maart  18:00 - 23:00
EHBO
Vandaag jarig
Jordan van Ewijk
Marrit Rooze
Deena Westdijk
Get it on Google Play