|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter   |   LISA   |  
Nieuwsoverzicht
JEUGD

4-10-2017
7 oktober, kick-off van de Jumbo hockeyplaatjesactie.
 
Alle teammanagers van de jeugdteams kunnen zaterdag 7 oktober vanaf 10 uur de Jumbo Hockeyplaatjesboeken ophalen in het clubhuis!

 

12-9-2017
Zonnige start Hockeyseizoen bij De Kikkers
 
Afgelopen week is bij De Kikkers een hockey vakantie clinic georganiseerd als start voor het nieuwe hockeyseizoen wat a.s. zaterdag begint. Op deze clinic kwamen in totaal 90 enthousiaste kinderen. De kinderen kregen training van Kikkers eigen jeugdtrainers die hierdoor met elkaar ook een leuke en ook leerzame dag hadden. 

Zo hebben de trainers als huiswerk hun eigen trainingsprogramma bedacht en aan elkaar gepresenteerd. Het programma bestond uit allerlei leuke oefeningen, waterspelletjes en een afsluitend mini-hockeytoernooi. 

Tussen de middag was er een gezellige lunch en ´s-avonds als verrassing nog een BBQ die door slagerij Outshoorn werd aangeboden voor de jeugdige trainers die zich vrijwillig hadden ingezet om hun clubgenootjes voor te bereiden op het nieuwe hockeyseizoen. Aldus twee zeer geslaagde hockey dagen voor zowel de kinderen als voor de trainersstaf.


 

8-9-2017
grote Club actie weer van start
 
Vanaf 16 september gaan de spelers van de DE en F teams aan de slag  voor "de Grote Clubactie” ! Van elk verkocht lot gaat 80% (en dat is 2,40 euro) rechtstreeks naar de vereniging. Daar kunnen we bijvoorbeeld weer nieuw materiaal voor aanschaffen. Hoe meer loten er verkocht worden hoe meer de club voor de leden kan doen.

Kan het nog leuker?
Om de actie extra leuk te maken verdien je bij 10 verkochte loten een waardebon van 5,- euro van Rob van der Geest Sport2000. Bij 20 loten zelfs 10 euro enzovoort. Ook is er een teamprijs. Het team met gemiddeld de meest verkochte loten mag als dank voor de inzet een hapje eten bij " de Rustende Jager”. Zorg er met elkaar voor dat jullie team daar de meeste kans op maakt.

Hoe werkt het voor de verkopers?
Vraag ouders, buren, vrienden, familie of ze een lot van je willen kopen. In je verkoopboekje vul je hun gegevens in. Lever de  (volle) boekjes uiterlijk 1 november in bij de bar in het clubhuis.  Eind november maken we bekend welk team gemiddeld de meeste loten heeft verkocht. De kortingsbonnen van Rob van der Geest Sport2000 delen we in december uit.
 
Sponsors
 
wo 25 Oktober  09:00 - 17:00
Scholentoernooi
za 28 Oktober  08:00 - 16:00
G-hockeytoernooi 2017
zo 5 November  18:00 - 23:00
Train de trainer JJ
do 16 November  19:30 - 22:00
Informatieavond zaalhockey
Vandaag jarig
Thomas Bles
Amelie Giliam
Karin de Ru
Get it on Google Play