|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter   |   LISA   |  
Nieuwsoverzicht
JEUGD

26-11-2017
Superfrogs bij JC3
 
Van de aanvoerder:
Zaterdag 18 november jl. hadden we twee supercoaches van Heren 1 bij onze wedstrijd tegen Hurley. Ik vond dat een hele leuke ervaring. Ze gaven hele goede en fijne tips, zoals: hoe we moeten staan als we de bal hebben en we moeten zorgen dat we meerdere afspeelmogelijkheden hebben. Ze waren ook heel positief, ze zeiden niet dat het om het winnen gaat, maar om plezier en dat je leuk kan hockeyen. We kunnen in de wedstrijden daar zeker gebruik van maken. De man of the match vond ik echt verdiend, want Guus had heel goed gekeeped. Wat mij betreft mogen ze wel vaker komen helpen bij een wedstrijd.

 

13-11-2017
Superfrogs bij J6E2
 
Zaterdag 3 november 2017 was een grote dag voor de j6e2 ! Er kwamen mannen uit de heren1 ons coachen tijdens de wedstrijd tegen IJburg. Het waren Tom en Alexander. De voorbespreking deden we in de kleedkamer. Ze gaven ons goede tips en ze hadden een goede opstelling. Met zijn allen gingen we naar het veld daar gingen we rondjes rennen daarna gingen we inspelen toen begon de wedstrijd. Het was een goede wedstrijd helaas hebben we wel verloren. Het was een wedstrijd vol spanning en actie. Na de wedstrijd gingen we met ze allen naar de kleedkamer daar deden we de nabespreking . Lars en ik werden gekozen als Man-of-the-match.

 

Zondag 4 november 2017.

Lars en ik stonden zondag in de knallende regen. Wij mochten mee met de heren1. Het begon met de voorbespreking in de bestuurskamer. Wat daar gezegd wordt blijft geheim. De warming-up was leuk maar in de regen en daarna begon de wedstrijd. Lars en ik mochten samen het eerste doelpunt scoren om de wedstrijd te openen. Na de eerste helft stonden ze met 1-0 voor. Tijdens de rust konden we mee naar de bestuurskamer om op te warmen. De Tweede helft ging het minder goed. Er werd tegen gescoord en er werden gele kaarten uitgedeeld. Helaas hebben ze dus niet gewonnen maar wij hebben ondanks de regen toch een hele leuke middag gehad.

Bedankt en veel succes bij de volgende wedstrijd. Misschien komen we nog eens kijken.


 
Sponsors
 
za 10 Maart  20:00 - 23:00
C-feest voor alle C-teams!
zo 11 Maart  14:00 - 15:00
Huldiging zaalkampioenen
wo 14 Maart  20:00 - 22:00
Materiaalcommissie -voorbereiden seizoensovergang
do 15 Maart  20:00 - 23:00
Coachavond
Vandaag jarig
Indya Schoenmaker
Get it on Google Play