|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |

terug naar vorige pagina

Meisjes C1- MHC Alliance MC1 : 0 - 7

23november 2019: Kikkers MC1 - Alliance MC1: 0-7

Vandaag was de 10e en laatste wedstrijd voor de MC1 in de topklasse. Alliance dacht nog een goede eindklassering te behalen, dus die zaten vanaf de eerste minuut boven op de bal. Dat resulteerde in een 0-1 in de eerste minuut. De MC1 meiden blijven door hockeyen en kwamen er af en toe goed uit. Helaas liep langzaam de score op richting de 0-4 en helaas ging het in het vierde kwart nog door tot 0-7. Dan denk je misschien hoge uitslag, maar er werd goed gestreden door de meiden. Vooraf al was duidelijk dat de tegenstand enorm sterk zou zijn. Ondanks dat werden we nooit met meer dan 7 doelpunten verslagen.

Nog mooier is dat alle meiden sterker zijn geworden van de weerstand waar tegen ze op moesten boxen. Ik ben er van overtuigd dat je dat zal zien in de voorjaarscompetie waarin we een klasse lager gaan spelen. Grootste compliment naar alle speelsters is dat de sfeer in het team super goed is gebleven. Iedereen steunt elkaar en het is een hecht team gebleken. Doel is bereikt: we hebben prachtige wedstrijden gespeeld tegen hele goede tegenstanders en op mooie plekken zoals in het Wagener stadion (waar we ook nog bijna een gelijkspel eruit sleepten :)) en daarnaast veel geleerd van onze goede tegenstanders.

Nu lekker de zaal in en dan in het voorjaar de lijn door zetten.