|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |

terug naar vorige pagina

Meisjes C1- AH & BC MC1 : 1 - 2

12 oktober 2019: AH&BC MC1 – MHC de Kikkers MC1

Vandaag moesten de meiden van de MC1 aantreden in Wagener Stadion.

Alweer de 6e wedstrijd dit seizoen in de topklasse. En dat werd een mooie, goede en spannende wedstrijd!

Het team weer compleet en langzaam maar zeker raken de meiden steeds beter op elkaar ingespeeld. Dat resulteerde in een spannende wedstrijd tegen Amsterdam MC1. We kregen een aantal goede kansen en met gingen met 1-1 de rust in, na een prachtig mooi afgeronde aanval door Josefien.

We speelden snel, pasten de ballen lekker hard en waren sterk in de duels. De tot nu toe wat zwakkere fase in de wedstrijd, het derde kwart, ging deze keer ook goed, maar jammer genoeg scoorde Amsterdam uit een strafcorner de 2-1. Wij kregen daarna ook nog een paar strafcorners, maar jammer genoeg wisten we niet de 2-2 te maken.  Eindstand : 2-1 verloren in Amsterdam. Het was genieten en je ziet dat jullie per week beter gaan spelen, sneller gaan spelen, harder passen en top de duels in gaan. De sfeer binnen het team is super goed en dat belooft nog veel voor dit seizoen. Ga zo door met zijn allen onder leiding van Luuk! Klasse.