|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |

terug naar vorige pagina

Meisjes D2- Hockey Vereniging Abcoude MD1 : 0 - 6

Met 2 invallers uit MD5 gaat MD2 een kwartier eerder van start vanwege het regenachtige weer. Al gauw blijkt dat Abcoude een pittige tegenstander zal zijn. Het eerste doelpunt tegen valt. Daarna een strafcorner van Abcoude en wordt het 0-2. Er is meer beweging op het middenveld en de wedstrijd speelt zicht (in tegenstelling tot vorige week) op het hele veld af. Er gebeurt veel op het middenveld. Voor rust is de stand 0-3. Een peptalk van Monique, hou je plaats, let op je  vrouw, niet door het midden en opschuiven is haar message. Even lijkt het na rust dat Remco een nieuwe taak van verzorger heeft. Hij rent af en aan lijkt het het veld op. Na 5 minuten spelen in de 2e helft is het 0-4. Abcoude houdt de druk erop en is in de 2e helft veel op onze helft. Nog 2 strafcorners weet Abcoude eruit te halen. De 0-5 volgt en als laatste de 0-6. Een echte kans van de Kikkers gaat naast en in de laatste minuut gaan 3 Kikkers speelsters met de bal op het doel van Abcoude af. De Kikkers supporters zien een goal ontstaan. Maar voor de bal het strafcornergebied ingaat fluit de scheidsrechter de wedstrijd af. 35 minuten is 35 minuten. Wat ontzettend jammer en beetje flauw .... Maar goed, progressie ten opzichte van de vorige wedstrijd is er. En nu hopen dat er de volgende wedstrijd een doelpunt voor de Kikkers valt.