|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |

terug naar vorige pagina

Meisjes D2- HV Myra MD2 : 1 - 1

Het is een prachtige nazomerse dag in Amstelveen. Na 5 minuten spelen krijgt Myra een strafcorner. Deze wordt goed uitverdedigd, maar er volgt vervolgens een lange corner. Het eerste kwartier zet Myra druk, veel pingpong lijkt het wel in het strafcorner gebied. Dan volgt er een strafcorner voor de Kikkers. En vervolgens krijgen onze dames vleugels. We zien een mooie opbouw van een aanval. De meiden gaan met 0-0 de rust in.

Na rust is het vrij snel 0-1 voor Myra. 10 minuten later krijgen we een goede kans om te scoren, maar de bal mag er niet in. Dan gaan onze dames er flink tegenaan, ze ruiken een doelpunt. En dan valt er inderdaad na veel druk een doelpunt voor de Kikkers. Maar dan zijn de rollen weer even omgedraaid. Myra krijg 3 strafcorners op rij, maar door goed verdedigings- en keeperswerk, komt het niet tot een doelpunt. In de laatste minuut krijgen de Kikkers nog een strafcorner, maar het wordt geen doelpunt. De eindstand is gelijk, maar voelt voor ons allemaal als een overwinning op een onvergetelijke en zonnige middag in Amstelveen.