|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Sociale inventarisatie jeugd
14-3-2024
|

Beste Kikker, ouders/verzorgers,

Binnenkort starten de technische commissie en de lijn coördinatoren met de teamindeling voor volgend seizoen. En daar hebben wij jullie input voor nodig!

Zoals altijd proberen we rekening te houden met jullie wensen, zowel op hockey technisch als op sociaal vlak. Daarom maken we ook dit jaar weer gebruik van het sociale inventarisatieformulier waarop je onder andere kan aangeven bij wie je graag in het team zou willen.

Let op: gezien het aantal spelers in de jongenslijn is het niet nodig om de jongens te vragen dit formulier in te vullen. Indien er vragen zijn binnen deze lijn, neem dan contact op met de lijn coördinatoren: [email protected] We vragen dan ook alleen aan de meiden om het sociale inventarisatieformulier in te vullen.

Hoe werkt het?

Op 21 maart krijgen de teammanagers de link naar het sociale inventarisatieformulier. Zij delen deze daarna met jullie. Heel handig: je kan het formulier op je laptop of telefoon invullen. Aan de ouders die het formulier namens hun kind invullen, vragen wij om dit samen met je uw kind te doen. De deadline voor het invullen van deze inventarisatie is vrijdag 5 april.

De input uit de sociale inventarisatie, de beoordelingen van de trainers en de coaches en de observaties van de technische staf worden samengevoegd. Op basis daarvan maken de technische commissie en de lijn coördinatoren de teamindeling.

Selectietrainingen

In tegenstelling tot voorgaande jaren komt er een andere invulling voor de selectietrainingen. Dit omdat we hebben gemerkt dat selectietrainingen extra druk opleggen bij kinderen en het grotendeels uitsluitend een bevestiging is van de observaties en beoordelingen gedurende het lopende seizoen. Deze wijziging is tot stand gekomen vanuit overleg tussen Bestuur, Technische Commissie en een afvaardiging van de lijn coördinatoren. Op een later moment wordt er meer bekend over de andere invulling voor de selectietrainingen.

We streven ernaar om de nieuwe teams in het laatste speelweekend - op zondag 9 juni - bekend te maken.

TC en lijn coördinatoren.





terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
20-4-2024  |  Technische zaken
22-3-2024  |  Communicatie
Sponsors
ma 13 Mei  21:00 - 23:45
Trimmers thuis wedstrijd
wo 22 Mei  08:00 - 12:15
Sportdag opmaat
za 25 Mei  20:00 - 23:00
Fout & Goud
za 1 Juni  12:00 - 23:00
Kikker Out Seizoens afsluiting 2023/2024
Get it on Google Play