|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Selectietrainingen en teamsamenstellingen
16-4-2022
|

 

Hoe stellen we de breedte- en selectieteams samen?

Jongste Jeugdteams (E/F)

Binnen de F en de 6E is nog geen sprake van selectie. De kinderen worden indien mogelijk ingedeeld op basis van vriendjes en vriendinnetjes. Mits numeriek niet noodzakelijk worden de F teams dus onveranderd 6E teams.

 

Wij houden de leeftijden en de leeftijdsgrens aan zoals de bond deze voorschrijft. Wanneer wij numeriek niet uitkomen, kan het zijn dat we kinderen eerder naar een volgende lijn zetten. Dit is op basis van leeftijd, fysiek en sociaal niveau. Wij doen dit altijd in overleg met de ouders. Mocht jouw kind eerder doorstromen naar een hogere lijn, dan kan het zijn dat hij/zij in de toekomst een keer een jaar extra in een lijn blijft.

 

Omdat we van zes naar acht spelers gaan in de 8E teams wijzigen de teams qua aantallen. We vormen hierdoor teams van 10 tot 12 spelers. Wij proberen dit zoveel mogelijk op basis van vriendjes/vriendinnetjes te doen. Ook zullen wij nooit één kind alleen in een ander team zetten mits in overleg met de ouders.

 

Volgend jaar in de D-lijn?

Wanneer je volgend seizoen in de D lijn speelt, worden de teams gebaseerd op basis van de beoordelingen van de trainers/coaches. Daarin worden de sociale inventarisaties van de lijncoördinatoren hierin meegenomen. De beste spelers komen in de selectieteams. Ga je in een selectieteam spelen, dien je wel akkoord te gaan met het selectieprofiel zoals in de bijlage. Er vinden, conform de visie van de KNHB, geen selectietrainingen plaats in de D-lijn.

Volgend jaar in de C/B/A meisjes-lijn?

Iedereen in deze lijnen mag meedoen met de selectiedagen. Wil je volgend seizoen in een selectieteam spelen en kun je aan de voorwaarden, zoals in de bijlage beschreven, voldoen? Geef dan je naam en huidig team door via een mail naar:[email protected]

Doe dit uiterlijk zondag 24 april!

 

Wanneer je dit seizoen al in een selectieteam speelt, hoef je je niet aan te melden en verwachten we je op de selectietraining.

 

De voorlopig samengestelde selectieteams trainen in hun nieuwe samenstelling nog een aantal weken door. Dit is na de laatste competitiewedstrijd. Er wordt geprobeerd om gedurende deze periode van doortrainen minimaal één training en/of wedstrijd per week te halen. Let op! Het is dus mogelijk dat gedurende deze periode de samenstelling van de selectieteams nog wijzigt. Mochten er nog wijzigingen komen, dan worden die voor 1 juli bekend gemaakt.


A/B/C breedteteams

De lijncoördinatoren stellen de breedteteams in overleg met de technisch coördinator samen. Dit gebeurt zowel op basis van de beoordelingen die de coaches/trainers hebben ingevuld als mede met behulp van de door de lijncoördinatoren verkregen informatie uit de spelers inventarisatie, dat aan iedere spelers(ouders) is verstuurd. Wij streven ernaar om iedere speler zoveel mogelijk op zijn/haar eigen niveau te laten spelen en dit is dan ook het uitgangspunt.

 

Hoe worden de (voorlopige) teamindelingen bekend gemaakt?

Wij streven er naar om de selectieteams, de breedteteams en de jongste jeugdteams op zondag 12 juni as. te kunnen publiceren op de website van De Kikkers. Waarom voorlopig? Er kan natuurlijk altijd een fout gemaakt worden bij de indeling of nog opzeggingen komen na de indeling, waardoor nog kleine wijzigingen kunnen volgen.

Selectiedagen C/B/A meisjes lijn

De selectiedagen zijn alleen voor de meisjes, omdat we door het aantal jongens hen reeds in kaart hebben kunnen brengen. 

Maandag 25 april

  • C lijn 11:00 – 12:30 uur
  • B lijn 12:45 – 14:15 uur
  • A lijn 14:30 – 16:00 uur

 

Donderdag 28 april

  • C lijn 11:00 – 12:30 uur
  • B lijn 12:45 – 14:15 uur
  • A lijn 14:30 – 16:00 uur

 

 Opgeven uiterlijk 24 april via: [email protected]


 Spelersprofiel:Spelersprofiel.docx - Google Documenten



terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
20-4-2024  |  Technische zaken
18-4-2024  |  Technische zaken
22-3-2024  |  Communicatie
17-4-2024  |  Vrijwilligers
Sponsors
vr 26 April  08:00 - 12:00
Opmaat Koningsspelen
ma 13 Mei  21:00 - 23:45
Trimmers thuis wedstrijd
wo 22 Mei  08:00 - 12:15
Sportdag opmaat
za 1 Juni  12:00 - 23:00
Kikker Out Seizoens afsluiting 2023/2024
Get it on Google Play