|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Jeugd-Hockeyprogramma na de Mei-vakantie
7-5-2021
|

Vanuit de KNHB hebben we helaas het bericht gekregen dat per direct de competitie voor het hockeyseizoen 2020-2021 is beëindigd:


"KNHB besluit competities te beëindigen


De KNHB heeft naar aanleiding van het door de overheid gepubliceerde openingsplan en de persconferenties van 13 en 20 april 2021 besloten alle competities van seizoen 2020-2021 te beëindigen. Uitzondering hierop vormen de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren. Helaas ontbreekt het perspectief dat competities met de reguliere indeling dit seizoen nog tijdig kunnen worden hervat. Mocht de overheid op een later moment alsnog regionale/lokale competities toestaan dan zal de KNHB deze direct opzetten en de verenigingen hierover informeren.”


De consequentie is dus dat we als Kikkers met de huidige teams geen wedstrijden meer gaan spelen tegen andere clubs. De KNHB houdt nog een slag om de arm voor wat betreft mogelijke regionale/lokale competitie. Mochten we hier meer over horen vanuit de KNHB, dan zullen we hier direct mee aan de slag gaan.

Het hockeyseizoen 2021-2022 loopt formeel tot eind mei.


Wat gaan we doen?


We willen de teams nog een paar weken in de huidige samenstelling laten trainen en op zaterdag 15 mei (na Hemelvaart) + 22 mei (Pinksterweekend) nog onderlinge wedstrijden laten spelen.

Vervolgens gaan we na Pinksteren (dinsdag 25 mei) met de nieuwe teams nog een aantal weken trainen en (onderlinge) wedstrijden organiseren. Op dit moment is de technische staf druk bezig om de nieuwe teamindeling te maken en zodra deze bekend is, wordt ook dit gecommuniceerd.


Ook gaan we dit jaar door met trainen/wedstrijden tot en met zaterdag 12 juni. Selectieteams kunnen/mogen in overleg daarna nog doortrainen tot de zomervakantie. De nieuwe teams kunnen elkaar zo al leren kennen, samen trainen, (team)afspraken maken en mogelijk kan er ook al een teambuilding activiteit worden georganiseerd.

Voor jeugdleden die gaan stoppen met hockey kunnen op het moment dat de nieuwe teams gaan trainen nog wel meedoen met de instuiftrainingen. In overleg met de nieuwe trainer/coach kunnen de vertrekkende jeugdleden eventueel nog mee hockeyen met een nieuw team.


Voor jeugdleden die nu hebben opgezegd en toch graag weer lid willen worden: jullie zijn ook van harte welkom om mee te doen in de nieuwe teams. Neem hiervoor s.v.p. even contact op met Saskia via deze link.


Tot slot


Aan de teammanagers/coaches (en alle ouders) willen we vooral vragen om een leuk afscheid te organiseren met de huidige teams (rekening houdend met de coronamaatregelen). We hechten er als bestuur veel waarde aan, om zeker in dit zeer bijzondere hockeyjaar, extra aandacht te besteden aan een leuke afsluiting van het seizoen. We doen graag een beroep op jullie creativiteit om hier iets leuks van te maken en deel dit vooral ook even via onze social media kanalen


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
9-6-2021  |  Bestuur
9-6-2021  |  Senioren
31-5-2021  |  Technische zaken
23-4-2021  |  Senioren
23-4-2021  |  Andere clubs
1-4-2021  |  Sportiviteit & Respect
28-3-2021  |  Technische zaken
24-3-2021  |  Facilitaire zaken
Sponsors
za 4 September  08:00 - 23:00
Rabo Kikker Off - start van het nieuwe seizoen
Get it on Google Play