|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Grote Club Actie weer van start
15-9-2020
|
Vanaf 19 september gaan de spelers van de DE en F teams aan de slag voor "de Grote Clubactieā€¯ Van elk verkocht lot gaat 80% (en dat is 2,40 euro) rechtstreeks naar de vereniging. Daar kunnen we bijvoorbeeld weer nieuw materiaal voor aanschaffen of nieuwe picknick tafels. 


Nieuw dit jaar
Dit jaar is het ook mogelijk om via een QR code loten te kopen. De koper scant de code uit het verkoopboekje met zijn telefoon, selecteert MHC de Kikkers en naam van de verkoper en kan via een eenmalige machtiging één of meerdere loten kopen. Bekijk ook bijgaand instructiefilmpje . Wij adviseren jullie om zoveel mogelijk de QR code te gebruiken, dat is heel makkelijk, scheelt veel tijd voor jullie en je kunt het ook delen via Whatsapp of email.


Kan het nog leuker?
Om de actie extra leuk te maken hebben we een leuke team prijs voor de twee teams die de meeste loten hebben verkocht. De winnende teams bepalen zelf of ze gaan jumpen of voor een team etentje kiezen. Zorg er met elkaar voor dat jullie team daar de meeste kans op maakt.

Hoe werkt het voor de verkopers?
Vraag ouders, buren, vrienden, familie of ze een lot van je willen kopen. In je verkoopboekje vul je hun gegevens in of je vraagt ze de QR code te scannen. 

Lever de  (volle) boekjes uiterlijk 1 december bij de bar in het clubhuis.  Medio december maken we bekend welk team gemiddeld de meeste loten heeft verkocht en de team prijzen heeft gewonnen.

terug naar vorige scherm
Sponsors
 
Get it on Google Play