|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Samen voor hockey en openstelling horeca
4-9-2020
|

Beste leden,

Dit weekend kunnen we eindelijk weer doen wat ons boeit en bind, namelijk heerlijk hockeyen. Dit zal gepaard gaan met een lach en een traan. We zullen juichen, balen en waarschijnlijk nat regenen. Het belangrijkste is dat we weer mogen hockeyen.

In de afgelopen periode is er veel gebeurd op en rond het clubhuis, zo is er een route langs de velden uitgezet, zijn er 1,5 meter herinneringsborden opgehangen bij de velden, zijn de toiletten bereikbaar gehouden, mogen de keepers hun spullen in de kluisjes achterlaten en hebben we een eigen QR-code en website om alle bezoekers te registreren. Al met al is er een hoop gedaan om het hockeyen te faciliteren en zo veilig mogelijk te maken

Nu het seizoen begint hebben we gezorgd dat ook de horeca weer open kan, niet helemaal zoals we gewend zijn, maar in een andere setting. Het afhaal principe wordt gehanteerd, waardoor de horeca op de zaterdag en zondag de gehele dag open is. Kan je dan al alles afhalen? Nu alleen nog koffie, thee, fris en snoeperij en op de zondag komen daar wijn en bier bij. Dus eten, zoals de overheerlijke tosti’s en belegde broodjes zijn nog niet verkrijgbaar.

Komend weekend is een pilot voor de horeca en langs de velden om te bekijken hoe alles gaat, hoe goed zijn de leden en ouders van MHC de Kikkers instaat om zelfstandig de wel bekende regels na te komen. Hoe beter we dat doen, hoe eerder er vervolg stappen gezet kunnen worden en er meer en meer dingen weer redelijk terug gaan naar het oude.

Samen voor hockey, is de insteek die het bestuur en het Corona team gekozen hebben. Met die drijfveer willen we voor iedereen de mooie hockey sport toegankelijk houden. Dit betekent dat oude gebruiken opnieuw bekeken moeten worden en misschien wel aangepast of op een andere plek voortgezet kunnen worden. In het ergste geval kan iets niet doorgaan, maar met de gedachte "Samen voor hockey” is dat een kleine opoffering.

Graag willen we iedereen die met vragen zit, ideeën heeft of die wil deelnemen aan het corona team van harte uitnodigen om gebruik te maken van de mogelijkheid om dit kenbaar te maken via [email protected].

Veel hockey plezier,

Het bestuur


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
20-4-2024  |  Technische zaken
18-4-2024  |  Technische zaken
22-3-2024  |  Communicatie
17-4-2024  |  Vrijwilligers
Sponsors
vr 26 April  08:00 - 12:00
Opmaat Koningsspelen
ma 13 Mei  21:00 - 23:45
Trimmers thuis wedstrijd
wo 22 Mei  08:00 - 12:15
Sportdag opmaat
za 1 Juni  12:00 - 23:00
Kikker Out Seizoens afsluiting 2023/2024
Get it on Google Play