|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwe sponsorovereenkomst, nieuw tenue. Welke pas...
6-6-2020
|

Nieuwe sponsorovereenkomst. Welk tenue past jou?

 

Goed nieuws! We hebben een nieuwe sponsorovereenkomst voor kleding en materialen.

De Kikkers gaat vanaf het nieuwe seizoen samenwerken met dé megastore sportzaak Intersport Twinsportin Cruquius en Noor Sportswear, bekend van het gerenommeerde teamwear merk The Indian Maharadja®

Nieuw Kikkers tenue. Wat vind jij?

De nieuwe samenwerking betekent ook de introductie van een nieuw Kikkers tenue. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Op de achtergrond zijn de kledingontwerpers aan de slag gegaan met een vernieuwd design. Wat blijft zijn onze herkenbare kleuren blauw en groen. Wat nieuw is, is het ontwerp en nog betere pasvorm. Welk nieuw tenue past jou? Geef hier voor dinsdag as je mening. 

 

Gratis clubshirt voor alle leden

En er is nog meer goed nieuws. Zodra het nieuwe tenue klaar is, ontvang je als lid van de Kikkers het clubshirt gratis. We verwachten dat de nieuwe tenues begin oktober leverbaar zijn. Natuurlijk ontvang daarover zo snel mogelijk bericht.

 

End Season Sale Sport2000-Rob vd Geest

De nieuwe sponsorovereenkomst betekent dat de samenwerking met Sport2000 stopt. We bedanken Sport2000 voor het leveren van kleding en materialen afgelopen jaren. Je kunt deze weken profiteren van de end-season sale van Sport2000. Bezoek de winkel in het centrum van Nieuw-Vennep voor kortingen tot 50% op hockeykleding en materialen.

 


 


 terug naar vorige scherm