|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Droevig nieuws: Gerard Lindeboom is overleden
22-5-2020
|
Tot ons grote verdriet moeten we jullie mededelen dat Gerard woensdag plotseling is overleden. Hij is niet meer onder ons. Een grote schok voor Corinne, Eva en Milko. Wij wensen hen alle sterkte en kracht toe in deze hele zware tijd.

Gerard was de afgelopen ruim 10 jaar zeer betrokken bij onze club. Niet alleen langs de lijn maar ook in allerlei commissies en in het bestuur. Gerard was de motor achter vele activiteiten. Hij was de drijvende kracht achter Sportiviteit en Respect en de geestelijk vader van onze mooie digitale nieuwsbrief. Daarnaast wist hij mensen te verbinden aan en op onze club en zette hij zich met hart en ziel in bij moeilijke en verdrietige momenten. Hij ging een stevig gesprek niet uit de weg maar was er ook om leden te steunen als dat nodig was. Ook wist Gerard niet hoe snel hij iedereen moest voorzien van een drankje en een bitterbal.

We zullen Gerard enorm missen.

Corinne vertelde ons dat "Gerard alles met heel veel liefde voor de Kikkers heeft gedaan, hij de Kikkers enorm miste, maar er prachtige vriendschappen aan over heeft gehouden”.

De uitvaart van Gerard vindt in besloten kring plaats op Zorgvlied in zijn zo geliefde stad Amsterdam op vrijdag 29 mei om 16 uur en zal via een live stream te volgen zijn. Mocht je meer informatie hierover willen, neem even contact op met [email protected]
Tot slot is er een blog gemaakt waar je een mooie herinnering, foto en of steunbetuiging kunt plaatsen via gerardlindeboom.nl


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
2-5-2020  |  Bestuur
Sponsors
 
do 18 Juni  07:30 - 19:00
Sportdag Sportservice
za 20 Juni  08:00 - 23:00
Jongste Jeugd dag
ma 6 Juli  08:00 - 18:00
Bovelander & Bovelander Hockeykamp
di 7 Juli  08:00 - 18:00
Bovelander & Bovelander Hockeykamp
Get it on Google Play