|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Elke maandag gratis inloop spreekuur fysiotherapie
14-10-2019
|

 

Een verkeerde beweging, overmatige belasting, slijtage of een ongelukje tijdens het sporten; je kunt zomaar last hebben van pijn in je nek, schouder, rug, heup, elleboog, pols of knie. Niets doen en hopen dat het vanzelf overgaat, kan wel eens verkeerd uitpakken. Hoe sneller klachten worden behandeld, hoe groter de kans op herstel. Daarom houden we elke maandag een gratis inloopspreekuur voor leden van MHC de KIKKERS die een lichamelijke klacht ervaren.

 


Waar en wanneer kan ik terecht?

DOE FYSIOTHERAPIE

HOOFDWEG 1212

2153 LP NIEUW VENNEP

 


Wanneer? 

Vanaf 21 oktober, elke maandag van 19:00 tot 20:00 uur, met uitzondering van de feestdagen. 

 

Voor wie?

Iedereen is welkom. Of de klachten nu chronisch of acuut zijn, of je nu al wel of niet bij een arts bent geweest; dat maakt niet uit. Ben je al bij een fysiotherapeut geweest, maar heb je behoefte aan een second opinion? Kom dan ook gerust langs.


Hoe verloopt zo'n spreekuur?

Je hoeft je niet aan te melden; je kunt binnenlopen en in de wachtruimte plaats nemen. De dienstdoende fysiotherapeut neemt je mee naar een spreekkamer, waar je in alle rust je klacht of vraag kunt voorleggen. De fysiotherapeut voert een eerste screening uit en zal je voorzien van advies. Tijdens het inloopspreekuur vinden er geen reguliere behandelingen plaats. Wanneer wordt geadviseerd om over te gaan tot behandelen, kunnen we indien gewenst een afspraak voor je inplannen.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
4-4-2018  |  Sponsoring
6-4-2016  |  Sponsoring
Sponsors
 
za 17 Oktober  08:00 - 23:00
G-Hockey toernooi - stichting Rotaract
Get it on Google Play