|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter   |   LISA   |  
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 21 januari 2018
Tijd T/U Team Tegen team
15:40 Uit Meisjes B12 Zaal MHC Castricum MB12
starterscursus voor volwassenen
9-12-2017
|

Op 11 december start er bij MHC de Kikkers een kennismakingscursus van 6 weken om de basistechnieken en regels van hockey te leren

We richten ons primair op ouders van hockeyende kinderen. Uiteraard kunnen vrienden, familie, buren, huisgenoten of collega's die het hockeyspel willen leren natuurlijk ook meedoen. Heb je op een blauwe maandag een hockeystick in je hand gehad bij de gymles en sta je nu regelmatig vol twijfel langs het veld? Heb je ambities om in de toekomst je kind te gaan coachen, maar ken je het spel niet? Of wil je gewoon snappen wat er in het veld gebeurt als je langs de lijn staat aan te moedigen? In zes trainingen leer je de basis. Heb je de smaak dan eenmaal te pakken dan zijn er verschillende mogelijkheden om te blijven hockeyen bij de club.


Wat Heb Je Ervoor Nodig?

Vooral zin hebben om iets te leren, daarnaast helpt een gezond gestel en een sportieve instelling. Het dragen van scheenbeschermers en een bitje is verplicht. Een bitje is bij een sportwinkel voor een paar euro te krijgen. Scheenbeschermers en stick kunnen prima geleend worden. Verder adviseren we om sportschoenen met een profiel aan te doen, zodat je niet uitglijdt op het kunstgras. Tot slot is sportieve kleding natuurlijk noodzakelijk.


Hoe Gaat Het In Zijn Werk?

De cursus is op maandag van 19:00h-20:00h van 11 december tot en met 29 januari (25 december en 1 januari is er uiteraard geen training). De cursuskosten zijn € 15,00 voor 6 weken. Heb je de smaak te pakken, dan kun je het seizoen afmaken bij een passend team, bijvoorbeeld het trimmersteam of een veteranen elftal. Je betaalt dan de helft van de jaarcontributie voor dat team.

Aanmelden stuur een email naar: [email protected]


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
9-12-2017  |  Senioren
Sponsors
 
do 25 Januari  19:00 - 20:30
Conditietraining voor alle ABCD-leden
do 1 Februari  19:00 - 20:30
Conditietraining voor alle ABCD-leden
do 8 Februari  19:00 - 20:30
Conditietraining voor alle ABCD-leden
do 15 Februari  19:00 - 20:30
Conditietraining voor alle ABCD-leden
Vandaag jarig
Lieke Liselot van Groeningen
Fee Punselie
Get it on Google Play