|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Intersport Twinsport 

Wij zijn Intersport Twinsport; dé (online) sportwinkel van Nederland. Sport zit in ons bloed en stroomt door onze aderen. Wij ademen sport. Wij zijn er voor jou. Voor sporters, door sporters. Wij brengen jou de nieuwste sportproducten, zodat jij je favoriete sport kunt beleven, voelen en ademen. Als (online) sportzaak doen wij er alles aan om jou de producten aan te bieden waar jij behoefte aan hebt. Onze filosofie is simpel: Als sport leuk is, ga je het vaker doen en beleef je er meer plezier aan. 

Wij vormen als Intersport: 'The Heart of Sport'! Een breed assortiment topmerken en optimale klantenservice sluiten daar perfect op aan. Dan heb je namelijk meer dan één keuze voor het kopen van je sportartikelen om een goede afweging te maken.

 

Intersport Online Shop

Met 18 eigen sportzaken kan één van onze sportspecialisten je altijd voorzien van het juiste advies op het gebied van sportkleding, -accessoires en/of hardwaren. Ons aanbod uit de categorie├źn running, voetbal, tennis, fitness, hockey, wintersport, sneakers, outdoor en meer zorgt ervoor dat het product waar jij naar op zoek bent, altijd aanwezig is in één van onze sportwinkels. Koop je sportkleding online gemakkelijk en snel in onze webshop! Intersport Twinsport heeft onder andere een groot assortiment sportartikelen van de merken Nike, adidas, Speedo, Puma, Under Armour, Brunotti, Protest, Babolat, Falcon, Goldbergh, The North Face, Grays, Asics en nog veel meer. 

Bekijk alle merken van Intersport Twinsport!


Spaar voor korting met onze VIP APP Spaarprogramma

De Intersport VIP app algemeen: Intersport heeft een VIP-programma. Dit houdt in dat je bij bijna op al je aankopen kunt sparen voor korting op je volgende aankoop bij Intersport.

Hoe kun je sparen?

Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de Intersport VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen is het van belang dat je de Intersport VIP-app download. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:

  • Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen.
  • Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.


Wat is er dan zo bijzonder aan deze app voor MHC de Kikkers? 

  • Als onze leden zich registeren als lid van MHC de Kikkers in de VIP-app, wordt er op elke aankoop ook nog eens 2,5% gespaard voor de club!
  • Dus aan het einde van elk jaar komt er een gespaard bedrag vrij voor de club om te besteden aan nieuwe materialen.  
  • Aanmelden gaat heel eenvoudig via de activatiecode kikkers 
  • In deze flyer is stap voor stap uitgelegd hoe je kunt registeren.


 

 
Sponsors
di 18 Juni  08:30 - 16:00
Sportservice sportdag
za 7 September  09:00 - 23:00
Kikker off
za 7 September  10:00 - 23:00
Kikker off
Get it on Google Play