|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Sportaanbod tijdens de zomervakantie
28-6-2021
|
We gaan een heerlijke sportzomer tegemoet! Hoe leuk is het dat je naast het sportaanbod op de televisie ook zelf lekker actief kan blijven. In de nieuwsbrief hebben we ons zomer sportaanbod al gecommuniceerd, maar nu nog even alles op een rijtje. 


Bovenlander Hockey Camps, nog maar een paar plekken beschikbaar....
Van 12 tot en met 14 juli kunnen alle jeugdleden van 6 tot en met 12 jaar van 9.00 uur tot 17.30 uur lekker hockeyen en vooral veel plezier beleven. En we hebben een speciale gast: international Valentin Verga komt speciaal naar de club om een gave clinic te verzorgen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Meld je aan via deze link.


Elke donderdag: hockey instuiftrainingen
Vanaf donderdag 15 juli zijn onze jeugdleden uit de ABCD-lijn van harte welkom om te trainen vanaf 18.30 uur. Johan Lap, 7 trainers en een selectie van Dames 1 staan voor jullie klaar op veld 1 (CD-lijn) en veld 2 (AB-lijn).


Wat gaan we doen? Een heleboel! Namelijk trainen op techniek, spelen in een hoog tempo, 1 keer raken van de bal, vooraf een oplossing bedenken, een andere manier van aannemen, backhandslag, conditietraining en we sluiten af met een partijtje. Kortom, een gemiste kans als je niet meedoet. Je kunt je aanmelden via deze link.


Elke donderdag Summer School: bewegen en plezier tijdens de zomervakantie

Elke donderdag organiseert Johan Lap een Summers School. Hij legt hieronder uit wat het inhoudt. 


"Summer School is bedoeld voor iedereen vanaf 6 jaar die geen hockey ervaring heeft. Doordat veel mensen deze zomervakantie toch thuis blijven, worden in deze vakantie wekelijks op een ontspannen manier de basistechnieken van hockey aangeleerd. Het is goed voor de conditie én voor het eigen netwerk: veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen. Het enige dat je nodig hebt, zijn een bitje en scheenbeschermers. Dat zijn de kosten niet, want een tijdelijk bitje is voor een paar euro te koop in sportwinkels en beschermers zijn tweedehands ook prima of altijd wel te lenen bij buren. Wij als trainers krijgen zo veel energie van het enthousiasme en de dankbaarheid van de kinderen die naar Summer School komen, dat we er nu al naar uitkijken. Om te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt en we alle coronamaatregelen goed blijven handhaven is vooraf aanmelden wel verplicht. Het enige dat je hoeft te doen is een mail naar mij te sturen”, aldus Johan Lap, hoofdtrainer bij MHC de Kikkers.


Aanmelden bij Johan via deze link  

Summer School is vanaf 15 juli om 18.30 uur gedurende de hele zomervakantie



terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
18-4-2024  |  Technische zaken
22-3-2024  |  Communicatie
17-4-2024  |  Vrijwilligers
Sponsors
vr 19 April  08:15 - 19:45
Venne sportdag
vr 26 April  08:00 - 12:00
Opmaat Koningsspelen
ma 13 Mei  21:00 - 23:45
Trimmers thuis wedstrijd
vr 24 Mei  09:00 - 15:00
Sportdag opmaat
Get it on Google Play