|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Examen en e-Learning cursus Club-Scheidsrechter
12-9-2022
|
Er wordt weer een scheidsrechtercursus opgestart! 

Via een e-learning cursus worden alle fijne kneepjes van het fluiten onder de aandacht gebracht. De cursus is voor iedereen geschikt, kan in je eigen tijd worden gevolgd en wordt afgesloten met een digitaal examen. 

Het digitale examen wordt afgenomen op: 

Woensdag 12 oktober en dinsdag 25 oktober a.s. om 20.00 uur 

Graag willen wij ook ouders van jeugd O-10 en O-12 uitnodigen om hun CS-kwalificatie te behalen. Op deze wijze willen wij als club graag meer balans aanbrengen in jeugdige en volwassen clubscheidsrechters. 

Wij streven er naar om per team minimaal 2 tot 3 clubscheidsrechters op te leiden. Heeft u interesse? Meld u dit dan bij [email protected]. Vermeld hierbij uw naam, adres, geboortedatum en in welk team uw (kind)eren hockeyen. U krijgt dan een uitnodiging om de e-learning te volgen en het examen af te leggen. 

Zoals bekend, is het voor jeugdleden vanaf O-16 verplicht om je Club-Scheidsrechter (CS) kwalificatie te halen. Zij worden dan ook automatisch aangemeld en per mail uitgenodigd examen te doen. De jeugdleden (vanaf O-16) die vorig jaar geen examen hebben gedaan, of gezakt zijn voor het examen, zullen per mail uitgenodigd worden om alsnog examen te doen. 

Wij hopen op veel aanmeldingen! 

Namens e-Learning en de Commissie Arbitrage
Manuela Bazen

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
1-4-2021  |  Sportiviteit & Respect
Sponsors
vr 24 Maart  18:00 - 23:45
Apre-ski feest "not the final & last edition"
vr 31 Maart  17:00 - 23:00
Happy Hour/ouder Friday
za 1 April  18:00 - 23:45
Junior Apre-ski feest
ma 10 April  09:30 - 23:00
Scholentoernooi
Get it on Google Play