|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 6 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 29 maart 2020
Alle thuiswedstrijden van vandaag zijn afgelast
Selectie procedure seizoen 2019/2020
2-4-2019
|

Hoe stellen we de breedte- en selectieteams samen?

 

De Technische Commissie, bestaande uit: Elmar Vermeiden, Sander van den Broek, Saskia Govers, zullen in samenspraak en overleg met de trainers, coaches en de lijncoördinatoren de teamindelingen bepalen.

 

Jongste Jeugdteams (E/F)

Binnen de F en de 6E is er nog geen sprake van selectie. De kinderen worden indien mogelijk ingedeeld op basis van vriendjes en vriendinnetjes. Mits numeriek niet noodzakelijk worden de F teams dus onveranderd 6E teams.

Wij houden de leeftijden en leeftijdgrens aan zoals de bond deze voorschrijft. Wanneer wij numeriek niet uitkomen, kan het zijn dat we kinderen eerder naar een volgende lijn zetten dit op basis van leeftijd en fysiek en sociaal niveau. Wij zullen dit altijd doen in overleg met de ouders. Mocht je kind eerder doorstromen naar een hogere lijn dan kan het zijn dat hij/zij in de toekomst een keer een jaar extra in een lijn moet blijven.


De tweedejaars E worden gedurende het gehele seizoen meerdere keren beoordeeld, zowel tijdens het veld seizoen, als in de zaal periode.

Dit doen we niet zozeer om teams te selecteren maar vooral om te kijken waar we staan met de jeugd en welke technieken ze onder de knie hebben zodat we verder kunnen naar een volgend niveau.

Omdat we van 6 naar 8 gaan in de E moeten de teams wijzigen en zullen we de 10 kinderen die technisch op dit moment het meest vaardig zijn bij elkaar zetten.

De andere teams zullen zo veel mogelijk op basis van vriendjes/vriendinnetjes ingedeeld worden we proberen de teams zo min mogelijk te wijzigen en zullen nooit 1 kind alleen in een ander team zetten mits in overleg met de ouders.

Na de samenstelling en bekendmaking van de teams, gaat de lijncoördinator in overleg met de technische commissie, op zoek naar geschikte coaches voor deze teams mocht u interesse hebben kunt u alvast een mail sturen naar de lijncoördinator.

 

Volgend jaar A/B lijn? 

De lijncoördinatoren zullen de breedtesport teams samenstellen en daarna nog met de technische staf de laatste puntjes op de i zetten.

Dit gebeurt op basis van de evaluaties die de coaches en trainers hebben ingevuld. Wij streven ernaar om iedere speler zoveel mogelijk op niveau te laten spelen en dit zal dan ook het uitgangspunt zijn of teams zoals ze nu zijn zoveel mogelijk bij elkaar houden. De lijncoördinator zal in overleg met de technische commissie op zoek gaan naar geschikte coaches voor de breedteteams. Mocht u interesse hebben kunt u alvast een mail sturen naar de lijncoördinator.

Selectieteams:

Op basis van het presteren van spelers gedurende het totale voorafgaande seizoen zal de selectie plaats vinden. Indien spelers binnen hun eigen team goed presteren, kunnen deze uitgenodigd worden om mee te trainen bij een hoger team. De technische commissie zal de selectieteams samenstellen. Hierin worden de evaluaties van coaches en trainers meegenomen.

Vind jezelf dat je het niveau van een eerste team aankan en wil je op dat niveau spelen dan kun je je opgeven via [email protected] doe dit voor 10 april!!!!

 

De TCO zal dan kijken of je in aanmerking kan komen voor een selectie team

Iedereen die in een selectie team zit moet voldoen aan het selectie profiel zoals beschreven in de bijlage.

De voorlopig samengestelde selectieteams zullen in hun nieuwe samenstelling nog een aantal weken door trainen. Dit zal na de laatste competitiewedstrijd zijn. Er wordt geprobeerd om gedurende deze periode van doortrainen minimaal 1 training en/of wedstrijd per week te halen. Let op! Het is dus mogelijk dat gedurende deze periode de samenstelling van de selectieteams nog wijzigt mochten er nog wijzigingen komen dan zullen die voor 1 juli bekend gemaakt worden.

De technische commissie zal zijn uiterste best doen voor de selectieteams geschikte trainers/coaches te vinden.

 

Volgend jaar in de C-lijn?

Iedereen in de C-lijn mag meedoen met de selectiedagen. Wil je volgend seizoen in een selectie team spelen en kun je aan de voorwaarde, zoals in de bijlage beschreven, voldoen? Geef dan je naam en huidig team door via een mail naar: [email protected] doe dit voor 10 april !!!!

Zit je dit seizoen al in een selectie team? Dan hoef je jezelf niet op te geven.


Volgend jaar in de D-lijn?
Indien je volgend seizoen in de D-lijn komt te spelen dan word je uitgenodigd voor de selectiedagen, welke onderaan dit document vermeldt staan. Alle spelers zullen selectie moeten doen. De beste spelers zullen in de selectieteams komen. Ga je in een selectie team spelen dan moet je wel akkoord gaan met het selectie profiel zoals beschreven in de bijlage. Daarnaast zal de technische commissie ernaar streven om alle breedtesport teams eveneens op sterkte in te delen waarbij eerste en tweede jaars mogelijk bij elkaar in een team kunnen komen te zitten.

 

Ben je Keeper?

De indeling van de keepers wordt bepaald door de keeperstrainers.

Indien jij je aan wilt melden om volgend jaar als keeper te spelen of je wilt in een selectie team keepen mail dan naar [email protected]


Selectie teams 2019/2020

Meisjes lijn: MA1, MB1, MB2, MC1, MC2, MD1, MD2

Jongenslijn: JA1, JB1, JC1, JD1


Hoe worden de teamindelingen bekend gemaakt?

Er wordt door de technische commissie getracht om de voorlopige selectieteams, de breedtesport teams en de jongste jeugdteams op zaterdag 25 mei rond te hebben. We zullen de voorlopigeteamindeling zaterdagavond op de website zetten.


Heb je een vraag over de indeling dan kun je die stellen via de mail. Als het gaat om een vraag in de breedtesport kan dit naar [email protected] onder vermelding van je naam en nieuwe team. Gaat het om selectie dan kan dit naar [email protected] ook onder vermelding van je naam en nieuwe teamnummer.

Mailen moet binnen twee weken na bekendmaking van de teams.

Telefoontjes en/of e-mails naar trainers, coaches, lijncoördinatoren, Technische commissie leden en/of bestuur zullen niet in behandeling worden genomen.


Belangrijke data komende periode:

Selectie dagen D en C jeugd meisjeslijn:

1e ronde: maandag 15 april

·      Meisjes D 16.45-18.00

·      Meisjes C 18.15-19.30

2e ronde: dinsdag 16 april

·      Meisjes D 16.45-18.00

·      Meisjes C 18.15-19.30

3e ronde: donderdag 18 april

·      Meisjes D 16.45-18.00 (enkel op uitnodiging)

·      Meisjes C 18.15-19.30 (enkel op uitnodiging)

      

Selectie dagen D en C jeugd jongenslijn:

1e ronde: woensdag 17 april

·      Jongens D 16.45-18.00

·      Jongens C 18.15-19.30

In de nieuwsbrief stond nog een tweede ronde voor de jongens lijn aangekondigd op vrijdag 19 april omdat dan de mei vakantie al is begonnen hebben we besloten deze ronde te laten vallen mochten we toch nog een tweede moment nodig hebben zullen we die na de vakantie plannen.

Bekendmaking teamindelingen: zondag 26 mei 2019

Start trainingen selectieteams: 12 augustus 2019  

Start trainingen breedte teams en jongste jeugd: 26 augustus 2019Bijlage: Spelersprofiel(1).docx

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
6-3-2020  |  Bestuur
7-2-2020  |  Technische zaken
24-9-2019  |  Bestuur
5-9-2019  |  Horeca
26-8-2019  |  Technische zaken
29-5-2019  |  Senioren
Sponsors
 
wo 8 April  20:00 - 22:00
Training AED
ma 20 April  20:00 - 23:00
Training BLS & AED
do 18 Juni  07:30 - 19:00
Sportdag Sportservice
za 20 Juni  08:00 - 23:00
Jongste Jeugd dag
Get it on Google Play