|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwe horeca gezichten in het nieuwe seizoen
22-7-2018
|
Per het nieuwe seizoen hebben we nieuwe gezichten achter de bar in het clubhuis. Leon & Arjan Verbaas zullen jullie nieuwe gastheren zijn. Wij willen de Bulls, Dagmar & Irene, heel hartelijk bedanken voor de goede samenwerking van de afgelopen drie jaar.
Dagmar & Irene zullen de taken in overleg overdragen, zodat onze nieuwe horeca gezichten klaar zijn voor weer een bruisend en mooi seizoen; inclusief het 45-jarig bestaan van onze vereniging.

Bijgaand stelt het nieuwe team zich aan jullie voor:


Beste Kikkers, 

Zoals jullie wellicht al in de spreekwoordelijke wandelgangen hebben vernomen, zal First Place horeca vanaf dit seizoen samen gaan werken met de hockeyvereniging. Uit ervaring weten wij dat het eerst altijd een beetje aftasten is en daarom is het misschien goed om ons even voor te stellen. 

First Place horeca bestaat uit inmiddels een team van 16 personen waarbij Arjan Verbaas en ik (Léon Verbaas) directeur zijn en waar Jeroen ons op alle fronten en locaties bij staat. Wij zijn 4 jaar geleden begonnen met de horeca in het Sportcomplex Koning Willem Alexander waarbij wij veel evenementen hebben, zaalverhuur en catering. Verder zijn we dit jaar begonnen bij TV Nieuw Vennep en verzorgen wij de publiekscatering bij WFL (Kickboxgala van Melvin Manhoef). Daar verzorgen wij voor ruim 3000 man de drankjes, broodjes en snacks. Zoals jullie zien hebben wij aardig wat ervaring met sport en horeca. Ons motto is dan ook: Ook al verlies je een wedstrijd, je eindigt altijd First Place 

Voor deze sportieve horeca heeft Arjan ruim 8 jaar TC De Kikkers gepacht en heb ik 12 jaar als financieel adviseur bij de Rabobank in Amsterdam en Regio Schiphol gewerkt. Wij komen beide oorspronkelijk uit Nieuw Vennep, kennen een hoop mensen en vinden wij het leuk om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij weten dat de hockey weer een hele anders sport is als bijvoorbeeld basketbal, waterpolo of tennis, maar met de gezelligheid, de samenwerking met de vrijwilligers en bestuur en alle leden hopen wij op een goede en gezellige samenwerking. 

Uiteraard zullen naast Arjan en ik meerdere collega’s van ons team aanwezig zijn om er mooi seizoen van te maken. Mochten jullie vragen, suggesties of andere belangrijke dingen hebben, horen wij dit graag. Jullie kunnen ons mailen naar: [email protected] 

Team First Place
Léon Verbaas 
First Place horeca


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-9-2019  |  Arbitrage
5-9-2019  |  Jeugd
5-9-2019  |  Senioren
5-9-2019  |  Horeca
4-9-2019  |  Jeugd
4-9-2019  |  Kleding en attributen
26-8-2019  |  Technische zaken
28-6-2019  |  Senioren
Sponsors
 
wo 18 September  08:00 - 15:30
Sportdag OBS Joppe
di 24 September  18:00 - 23:00
Rabobank sessie met ouderen
wo 25 September  08:30 - 15:30
sportdag OBS Joppe (backup dag)
ma 30 September  20:00 - 22:00
Algemene Ledenvergadering (ALV)
Vandaag jarig
Chantal Koopman - Rutte
Rob van lonkhuijzen
Alex Stuijt
Get it on Google Play