|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Kriek Optiek een nieuwe partner Kikkers!
28-10-2017
|

Kikkers vindt in Kriek Optiek een nieuwe partner!

Vanaf het seizoen 2017/2018 is Kriek Optiek de nieuwe partner van MHC de Kikkers op het gebied van Brillen en Lenzen (de beste oogmetingen, contactlenzen en natuurlijk de mooiste merken brillen). Ze beginnnen direct met een kortingsactie die het hele seizoen loopt! Bij aankoop van een bril doneert Kriek Optiek een bedrag aan de Kikkers én je krijgt zelf ook nog eens 10% korting. 

Wij zijn enorm blij met deze sponsorovereenkomst en hopen hierbij onze leden weer iets extra’s te kunnen geven.


Voordeel voor onze leden

Zie je de bal de laatste tijd minder scherp? Hoor je het fluitje van de scheids niet? Of wil je als ouder er gewoon hip bijlopen met een mooie zonnebril? Zorg dan dat je snel naar Kriek Optiek gaat om je club te sponsoren; wanneer je een bril koopt doneert Kriek Optiek een bedrag aan de Kikkers én je krijgt zelf ook nog eens 10% korting.


Indien je voor lenzen gaat mag je eerst gratis alles testen wat er op de markt is voordat je beslist of je ze wilt kopen. Gebruik voor beide acties de actiecode: kikkers only


Over Kriek Optiek Nieuw-Vennep

De beste oplossing voor ieder individu. Dit doet Kriek optiek door extra aandachtig te luisteren en door te vragen. Dit geeft de mogelijkheid om je een advies te geven waarvan zij denken dat dat het beste voor je is. Je maakt zelf de keuze en beslist zelf wat je aanschaft.


Bij Kriek Optiek kunt je een vakkundig oogonderzoek verwachten. Al het personeel heeft minimaal de optiekopleiding gevolgd en afgerond. Hierna volgt het personeel jaarlijks een aantal trainingen om volledig up-to-date te blijven. Hierdoor kunnen zij ten alle tijden onze kwaliteit bewaken. Ze verkopen producten met een bepaalde minimale kwaliteitseis. Buiten de waarde wat het product uiteindelijk krijgt voor je, kunnen zij niet alleen maar kijken naar de productprijs. Je kunt daarom bij Kriek optiek niet terecht voor een bril waarvan ze de kwaliteit niet kunnen garanderen omdat die onder druk staat door de prijs.


Maar wat krijgt u dan wel van hen? Een goede prijs/kwaliteit verhouding met een juiste (behoorlijke) dosering service!


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
18-4-2024  |  Technische zaken
22-3-2024  |  Communicatie
17-4-2024  |  Vrijwilligers
Sponsors
vr 26 April  08:00 - 12:00
Opmaat Koningsspelen
ma 13 Mei  21:00 - 23:45
Trimmers thuis wedstrijd
wo 22 Mei  08:00 - 12:15
Sportdag opmaat
za 1 Juni  12:00 - 23:00
Kikker Out Seizoens afsluiting 2023/2024
Get it on Google Play